Rejtett járdaszegély 12,5 cm x 8 m

Kód: MA961010
Ft8 900 / ks Ft7 355 ÁFA nélkül
Kiszállítás 24 órán belül (1 ks)
Szállítási lehetőségek

Műanyag, láthatatlan szegély, 8 méter hosszú tekercseléssel, ideális a gyep határolásához, a gyepszellőztető elemek befejezéséhez, a kockakő burkolat pereméhez vagy két kertterület elválasztásához. Teljesen rejtett a földben. Újrahasznosított műanyagból készült.

JEZA.HU

Részletes információ

Termék részletes leírása

Plasztikus szegély Amispol ideális megoldás láthatatlan határok létrehozására gyep vagy térkő szegélyezésénél. alkalmas továbbá két kertterület elválasztására, például járdákkal, mulccsal fedett ágyásokkal vagy kavicságyakkal és fűvel. Ez a szegély teljesen besüllyed a földbe, és rejtve marad. Alakítható újrahasznosítható műanyagból készül, amelyet meleg vízben felmelegítve különböző formákba lehet hajlítani és alakítani.

A szegély rögzítésekor fontos, hogy megfelelően rögzítse az alaphoz. Az rögzítése történhet normál talajban műanyag szegekkel, agyagos vagy kemény talajon pedig fém szegekkel. A egyenes szakaszokat 1 méter hosszúságú szakaszonként 3 db szegeccsel, míg a íveket 6 db szegeccsel 1 méterenként kell rögzíteni. A rögzítés után a szegélyeket a kívánt magasságig földdel borítják. Ez a szegély típus alkalmas lejtős területekre is, ahol megtartja a kavicsot, köveket vagy mulcsot.

Előnyök

 • könnyű formázhatóság és telepítés - probléma nélkül lehet alakítani íveket és derékszögeket is egy vasfűrésszel és kalapáccsal
 • a gyep könnyű karbantartása utána - ellentétben a beton- vagy téglapalánccal, a fűszegély kialakításakor nem kell aggódnia a fűnyírójával - a szegély könnyen átjárható, és nincs magas fű a fűszegélyeken
 • a használt anyag magas minősége - a szegély -20 fokig ellenáll a fagynak, és 30 fokig a hőségnek; a gyártó akár 30 éves élettartamot is megad ennek a szegélynek
 • a különböző részek összekapcsolhatósága - két darab rejtett szegély egymás fölé helyezése és egy szegeccsel átszúrása elegendő; szükség esetén két szegélycsomagot össze lehet kapcsolni a csomag végére rögzített zárral
 • a szegély stabil helyzetben tartása és ellenállása a kedvezőtlen hatásoknak - a speciálisan kialakított szerkezetnek köszönhetően nem hajlik ki a szegély a felszín fölé, és nem mélyül el még nagy fagyok vagy heves esőzések esetén sem

Paraméterek

 • Anyag: újrahasznosított műanyag
 • Magasság: 12,5 cm
 • Tekercs hossza: 8 m
 • Szín: fekete
 • Súly: 4 kg

Telepítés

 1. Csomagolja ki a szegélyt a csomagolásból, terítse ki, és hagyja, hogy néhány percig felmelegedjen a napon. A szegély egyenesedik, és ezután könnyebb vele dolgozni.
 2. Mérje le a szükséges hosszt, majd vágja le a szegély megfelelő darabját vasfűrésszel vagy kerti ollóval.
 3. Két lehetséges módon rögzíthető a szegély a talajba:
  A) A telepítés helyén ásjon kb. 10 cm mély árkot. Ezután ültessen bele a szegélybe, és verje be a talajba kalapáccsal úgy, hogy a szegély csak 1 cm-rel emelkedjen ki a talaj szintje fölé.
  B) A második esetben készítsen mélyebb és szélesebb árkot a telepítés helyén, hogy a trágya oldalán legyen egyenes él. Helyezze a szegélyt úgy, hogy csak 1 cm-rel emelkedjen ki a talaj szintje fölé, majd erősítse meg a szegélyt egyenes trágya felületén keresztül szegecsekkel.
 4. A kert vagy más terület oldalán, amelyet a fűtőtől elválaszt, terítse ki a geotextíliát, majd szórjon rá földet, és tetejére tegyen például mulcsot vagy kavicsot.

A következő videókon inspirálódhat a rejtett szegély további felhasználási módjaira vagy azok bemutatott telepítési módjaira.

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Műanyag láthatatlan járdaszegélyek
Jótállás: 24 hónap
Súly: 4 kg
Szín: fekete
Magasság: 125 mm
Hossz: 8 m
Súly: 4 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: