Ügyfélszolgálat:info@jeza.hu

Kerti szegély római kőszürke 120 cm, gumi (szegekkel együtt)

Kód: MHEU5000078
Ft8 500 / ks Ft7 025 ÁFA nélkül
Kiszállítás 24 órán belül (2 ks)
Szállítási lehetőségek

Dekoratív kerti szegély Roman Stone az újrahasznosított anyagból készült, tökéletes a gyepek, virágágyások, kerti utak vagy pihenőhelyek elválasztására a kertben. A rugalmas, újrahasznosított anyag nagyon hosszú élettartammal rendelkezik, és kiválóan képes a kívánt görbére alakítani. Hossza 120 cm, 4 rögzítő szeg.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A kerti szegély használata

El kell különítenie a kert különböző területeit?  Ideális segítők a kerti szegélyek, amelyek  könnyen telepíthetők és az időjárási változásokkal szemben ellenállók. A szegélyek megakadályozzák, hogy a talaj elmosódjon az ágyaktól és a növények túlszaporodása a meghatározott helyen kívül. A virágágyás vagy út elválasztása a gyepterülettől megkönnyíti a kerti felszereléssel történő kaszálást és megkönnyíti a növények gyomlálását. A  Roman Stone kerti szegély utánozza a köveket, ezért dekoratív elem a kertben.

Roman Stone szegély jellemzői

 • dekoratív szegély
 • rugalmas és tökéletesen formázható, hogy a  kívánt formának megfeléljen 
 • könnyen felszerelhető
 • renndkívül tartós és erős
 • fagyálló és időjárásálló
 • újrahasznosított anyagból készült, ezért környezetbarát

Hogyan készülnek a díszes szegélyek?

Roman Stone  egy sor ökológiai kerti szegély, amely újrahasznosított gumiból, fenntartható forrásból származó, újrahasznosított autó- és teherautó-gumiabroncsból készül, amelyet hulladéklerakókból gyűjtenek. A gumiszemcséket a használt gumiabroncsokból gyűjtik, és hasznos termékekké alakítják a kertben. A guminak köszönhetően a szegélyek rugalmasak, ellenállnak minden időjárásnak, beleértve a szélsőséges hőt vagy a szélsőséges hideget is. Az évek során nem veszíti el vagy változtatja meg a színét.

Kerti szegély telepítése

A szegélyeket a tereppel egyidejűleg telepítheti, vagy hagyhatja, hogy egy részük kinyúljon. A szegélyek elhelyezése előtt tanácsos körülvenni a szegélyezett felületet. Ez levágja a növények gyökereit, amelyek a szegélyek alatt nőhetnek, és ezzel egyidejűleg megjelöli azt a helyet, ahol a szegélyeket elhelyezi, és hogyan alakítja őket. Minden szegély hossza 120 cm és 4 lyuk a csapok rögzítéséhez. Helyezze be a csapot a lyukba, és nyomja be a talajba úgy, hogy ne nyúljon ki a szegélyből. Ha formázza a szegélyt, fokozatosan helyezze el a csapokat a szélétől, hogy a szegély könnyebben hajlítható legyen.

 

Tartozékok, amelyek illeszkednek

Maguk a szegélyek mellett kerti textíliákat is használhat fektetéskor. A leggyakoribb típusok közé tartoznak a geotextíliák és a nem szőtt mulcsszövetek. A szövet leggyakrabban elválasztó rétegként szolgál, amely megakadályozza a gyomnövények növekedését is. A textíliák nincsenek penésznek vagy rothadásnak kitéve. A kerti textíliákat a járdaszegély alá helyezik, és rögzítésüket maguk a rögzítő szögek biztosítják a járdaszegélyen keresztül.A kerti textíliák elválasztják az alsó réteget, amely talajból áll, és a felső réteget, amely leggyakrabban mulcs kéregből, díszkövekből, csempékből stb., áll.

 Paraméterek

 • Szegély hossza: 120cm
 • Horgonycsapok: 4 db 
 • Horgonycsap hossza: 8cm
 • Szín: kőszürke
 • Anyaga: Újrahasznosított gumi

Csomagolási és szállítási mód

A terméket normál csomagszállítással szállítjuk Önnek, és úgy csomagoljuk, hogy a szállítás során ne sérüljön meg. A csomagolás tényleges módja a megrendelt darabok számától és a megrendelés egyéb tételeitől függ. Nagyobb darabszám esetén a szegélyeket raklapra, raklapos szállításra küldik.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kerti gumiszegélyek
Súly: 5.2 kg
Szín: szürke
Kategória: kerti szegély
Anyag: újrahasznosított gumi
Szélesség: 7 cm
Járdaszegély típus: Gumi járdaszegély
Magasság: 8,8 cm
Teljes hossz: 120 cm
Alkatrészek száma: 1 ks
Alkalmas: kert, park, terasz
Arc: téglalap
Az alakítás lehetősége: Igen
Dekoráció: számítás
Formátum: 120 x 7 cm
Hossz: 120 cm
Rögzítő szögek a csomagban: Igen
Súly: 5,2 kg
Termékcsalád: Roman Stone

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: