Ügyfélszolgálat:info@jeza.hu

Szállítmányok csomagolása

A tökéletesen és biztonságosan csomagolt áruk prioritást jelentnek számunkra. Megrendeléseinek csomagolási folyamatát úgy alakítottuk ki, hogy minimálisra csökkentsük a szállítás közbeni sérülés kockázatát. Ha mégis kap valamilyen módon sérült árut szállítás közben, kérjük, azonnal jelezze felénk, hogy mindent együtt tudjunk megoldani a lehető leghamarabb. Nyilvánvaló sérülés esetén kérjük, ne is vegye át a küldeményt a fuvarozótól, vagy átvételkor írjon vele kárjelentést. 

Mivel törődünk környezetünkkel és a természettel, bizonyos esetekben már használt dobozokat használunk a csomagoláshoz. Ugyanakkor mi magunk hasznosítjuk újra a használt kartonokat, amelyeket töltőanyagként használunk tovább.

Az alábbiakban konkrét példák találhatók a különböző típusú szállítmányok csomagolására - a legkisebbektől a valóban túlméretesekig.

Standard csomagok

Az árut méretük és súlyuk szerint dobozos vagy karton csomagolásba csomagoljuk. Töltőanyagot is adunk az árukhoz, hogy megakadályozzuk az ütés vagy a gondatlan kezelés által  okozot károkat. Atipikus áruk (pl. kültéri kandalló) esetén a küldeményt a méretek, az atipikus forma és a szállítás közbeni jobb kezelhetőség miatt stretchfóliába csomagoljuk.

Ezenkívül a törékeny árukat a "Vigyázzon törékeny" szalaggal jelöljük.

mceclip2-15 mceclip5-2

mceclip1-26 mceclip2-16

Kerti üvegházak polikarbonátból

Az íves polikarbonát üvegházakat két részben szállítjuk Önnek - acélprofilok és polikarbonát. Az építés típusától függően a profilok dobozban vagy ömlesztve lehetnek. A polikarbonát lemezeket (kb. 2,1 x 6 m) lazán terhelt állapotban vagy tekercsbe hengerelve (kb. 2 x 2 m) szállítjuk. A polikarbonát szállítási módja számos körülménytől függ (hordozó típusa, lemezek vastagsága, külső hőmérséklet), ezért nem lehet előre garantálni, hogy a lapokat hogyan szállítják Önnek.

baleni-skleniku

mceclip0-74 mceclip1-27

Kerti üvegházak üvegből

Üvegházakat küldünk profilkészletként egy dobozban és formázott üvegek, leggyakrabban fadobozban tárolva. A szállítás során bizonyos esetekben a fuvarozó vagy sofőrünk kiveheti ezeket a üvegeket a szállítódobozból, ezért célszerű egy helyen tárolni az üveget.

mceclip1-19