Szállítás és fizetés

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK MAGYARORSZÁGON
Megrendelés értéke 99 999 Ft-ig 100 000 Ft-tól
Házhozszállítás - Kiválasztjuk az Önnek legmegfelelőbb házhozszállítási módot (Geis, PPL, stb.).
1690 Ft INGYEN
Soubor:DPD logo (2015).svg – Wikipedie

DPD - rendelését pontosan a fuvarozó által előre meghatározott időpontban, órára pontosan kézbesítjük Önnek.
Zöld, 100%-ban szén-dioxid-semleges szállítás.

1690 Ft INGYEN
Soubor:Logo Packeta s.r.o..png – Wikipedie

Packeta | Csomagküldő - Megrendelését több mint 700 üzletbe és Z-boxba szállítjuk.

990 Ft INGYEN

 

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK
Banki átutalás INGYEN
platba-online.jpg (150×50) Online kártyás fizetés INGYEN

Utánvéttel

490 Ft

 

Banki átutalás (előre utalás):

Abban az esetben, ha a banki átutalással való fizetést választja, a fizetéssel kapcsolatos adatokat és információkat e-mailben küldjük.

Átutalását a következő bankszámlára várjuk: 12600016-14054942-86785636

Más bankok szolgáltatásainak igénybevételekor az átutalás lebonyolítása 1-2 munkanapot vehet igénybe. 

A megrendelés elküldésekor postafordultával küldjük ki a fizetés lebonyolításához szükséges adatokat (számlaszám, változó szimbólum és a fizetendő összeg) a vásárló által feltüntetett e-mail címre, valamint folyamatosan tájékoztatjuk a lebonyolításról.

Kártyás fizetés: 

GoPay-en keresztül történő online kártyás fizetés. A bankkártyás fizetés egy kényelmes és biztonságos fizetési tranzakció. Ellentétben az automatából való pénzfelvétellel, ez a fizetési mód nem von maga után banki illetéket. Az online kártyás fizetéshez aktiválnia kell kártyája ezen funkcióját, amiről bankjában tájékozódhat. 

Bankkártyája adatait közvetlenül a bankkal osztja meg, nem pedig az eladóval. Az alkalmazottak közül senki sem férhet hozzá a vásárló bankkártyájának adataihoz. VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro bankkártyákat fogadunk el.

Utánvéttel:

A kiszállítótól való átvételkor készpénzes fizetés történik, vagy a futárszolgálat sofőrjének, vagy a postai kézbesítőnek. Kérjük, hogy készítse elő a megfelelő összeget, ezzel is meggyorsítva a csomagátvételt.

Az utánvétes fizetés esetében a postaköltség 490 Ft-tal nő.  

További fontos információk:

  • Abban az esetben, ha a szállítási cím nem megközelíthető nagyobb gépjárművel (nehezen megközelíthető hétvégi házas körzetek), a futárszolgálat fenntartja a jogot a csomag kiszállításának megtagadására.
  • A futárszolgálat általában a csomag átvételétől számított 24 órán belül kiszállítja azt.
  • Munkanapokon a csomagokat 8:00 és 16:00 óra között szállítják ki. Egyes térségekben esti kiszállítás is lehetséges 14:00 és 19:00 óra között. 
  • A kiszállítás pontos időpontjának megválasztása sajnos nem lehetséges.
  • A futárszolgálat a csomag kiszállítását megelőzően SMS, vagy e-mail formájában tudatja a házhozszállítás hozzávetőleges időpontját.
  • Ha a vásárló nem elérhető a megadott címen, akkor a kiszállítás sikertelennek minősül, a csomag pedig a futárszolgálat legközelebbi telephelyére kerül.
  • Figyelem! Ha az árut 7 naptári napon belül nem veszi át, akkor automatikusan visszaküldik.
  • Azok a megrendelések, amelyek hétvégén, vagy ünnepnapokon keletkeznek, a futárszolgálatnak a legközelebbi munkanapon kerülnek átadásra, majd a következő munkanapon szállítják ki őket.

Az érvényes törvények értelmében az eladó köteles a vevő részére számlát kiállítani. Ugyanakkor köteles a beérkező pénzösszeget az adóhatóság számára online nyilvántartásba venni, vagy műszaki hiba esetén legkésőbb 48 órán belül.