Ügyfélszolgálat:info@jeza.hu

Rejtett járdaszegély 12,5 cm x 6 m

Kód: MA961015
Ft7 100 / ks Ft5 868 ÁFA nélkül
Raktáron (859 ks)
Szállítási lehetőségek

Műanyag láthatatlan peremszegély 6 méteres tekercsel ideális a gyep határolásához, a fűzők blokkjainak vagy a kőburkolatok végének, valamint két kertterület elválasztásához. Teljesen elrejtve a talajban. Újrahasznosított műanyagból készült.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Plasztikus peremező Amispol kiváló választás láthatatlan határok kialakításához a fűvel borított vagy térkőburkolt területeken. Ideális két kertterület elkülönítéséhez, például járdák, mulcsos ágyások vagy kavicságyak és a fű között. Ez a peremező teljesen beágyazódik a talajba, így láthatatlan marad. A formázható újrahasznosított műanyagból készül, melyet meleg vízben felmelegítve különböző formákba lehet hajlítani és alakítani.

A peremező rögzítése során fontos, hogy megfelelően rögzítse a talajhoz. Általános talajban plasztik kötöző szegekkel rögzíthető, míg agyagosabb vagy keményebb talajban fém kötöző szegekkel. Az egyenes szakaszokat 3 db szegekkel 1 méterenként, míg a kanyarokat 6 db szegekkel 1 méterenként kell rögzíteni. Rögzítés után a peremeket földdel kell feltölteni a kívánt magasság eléréséig. Ez a peremező alkalmas lejtős területeken való elhelyezésre is, ahol a kavicsot, köveket vagy mulcsot tartja meg.

Előnyök

 • könnyű formázhatóság és telepítés - könnyen formázható ívektől a derékszögekig, mindezt vasfűrésszel és kalapáccsal könnyedén elvégezheti
 • a fű problémamentes karbantartása - ellentétben a beton- vagy téglapalánccal, a gyep szélén történő karbantartás során nem kell aggódnia a fűnyírójáért - a megfelelő beágyazás esetén könnyedén át lehet menni a peremen, és a fű szélén nem marad magas fűmaradvány
 • a felhasznált anyag magas minősége - a peremező -20 fokos hideggel, valamint 30 fokos hővel is ellenáll; a gyártó akár 30 éves élettartamot is garantál a peremezőnek
 • a részek összekapcsolhatósága - két darab peremezőt egymás fölé kell helyezni, és körbe kell ütni egy szegeccsel; szükség esetén két peremező csomagolását össze lehet kapcsolni a peremezők végén található zárral, amely minden peremező csomagolásának része
 • a peremező stabil elhelyezkedése és ellenállás az időjárási hatásokkal szemben - a speciálisan kialakított szerkezetnek köszönhetően nincs kiemelkedés vagy mélyülés nagy hidegek vagy erős esőzések esetén sem

Paraméterek

 • Anyag: újrahasznosított műanyag
 • Magasság: 12,5 cm
 • Hossz: 6 m
 • Szín: fekete
 • Súly: 3 kg

Telepítés

 1. A peremező kibontása után terítsük ki, és hagyjuk, hogy néhány percig felmelegedjen a napon. A peremező kiegyenesedik, és ezt követően könnyebb vele dolgozni.
 2. Mérje le a szükséges hosszt, majd vágja le a peremezőt vasfűrésszel vagy kerti ollóval.
 3. A peremezőt két módon rögzítheti a talajhoz:
  A) A telepítési helyen ásjon egy kb. 10 cm mély árkot. Ezután ültessen bele a peremezőt, és ütse be a talajba egy kalapáccsal úgy, hogy a peremező csak 1 cm-rel emelkedjen ki a talaj szintje felett.
  B) Második lehetőségként készítsen mélyebb és szélesebb árkot a telepítés helyén, hogy a gyep oldalán egyenes él legyen. Helyezze a peremet úgy, hogy csak 1 cm-rel emelkedjen ki a talaj szintje felett, majd szegelje le a peremet a gyep síkjába.
 4. A kert vagy más terület oldalára helyezze a geotextíliát, majd fedje le a talajjal, és a tetejére tegyen például mulcsot vagy kavicsot.

Az alábbi videókból inspirációt meríthet a rejtett peremező további felhasználásához vagy annak szemléltetett telepítési módjához.

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Műanyag láthatatlan járdaszegélyek
Jótállás: 24 hónap
Súly: 3 kg
Szín: fekete
Magasság: 125 mm
Hossz: 6 m
Súly: 3 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: