Ügyfélszolgálat:info@jeza.hu

Műanyag rögzítő szögek (12 db)

Kód: ZJ4280262
Ft760 / cs Ft628 ÁFA nélkül
Kiszállítás 24 órán belül (440 cs)
Szállítási lehetőségek

Eredeti, LEGI tartós műanyagból készült rögzítőszegek láthatatlan járdaszegélyek rögzítésére vagy fűburkolat rögzítésére. Javasoljuk, hogy egy 1 méter hosszú műanyag járdaszegélyen 3 szöget használjon. Műanyag szegélyből ívek kialakítása esetén a járdahossz méterenként 6 szeg használatát javasoljuk.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az eredeti, 25 cm hosszú műanyag LEGI horgonyszegek tartós műanyagból készülnek, és láthatatlan járdaszegély rögzítésére vagy fűburkolók rögzítésére szolgálnak. Beszerzett láthatatlan műanyag járdaszegélyt vagy fűburkulatot ? A rögzítéséhez műanyag vagy acél horgonyszegek szükségesek.

Paraméterek

  • magasság: 250 mm
  • szög forma: aktuális elérhetőség szerint
  • darabszám a csomagban: 12 db
  • súly: 0,2 kg / csomag
  • szin: fekete
  • rögzítő szögek a műanyag szegély rögzítéséhez 

Rögzítése

A fektetéskor fokozatosan rögzíteni kell a műanyag járdaszegélyt. Két lehetőség közül választhat: műanyag és fém szegek. A műanyag horgonyszegek különösen akkor használhatók, ha a szokásos altalajhoz - például a skyprén talajhoz - rögzítenek. Az acél horgonyszegek viszont olyan helyeken használhatók, ahol sűrűbb altalajjal találkozik – például agyagos talajban.

A műanyag járdaszegély egyenes részének elhelyezésénél 3 horgonyszeg elegendő 1 méterre. Ha azonban hajlítja és formázza a járdaszegélyt, tanácsos a részt 6 horgonyszeggel rögzíteni. Az 1 méteres LEGI -járdaszegély egy részén mindig 6 szegg lyuk van. Mindkét típusú felsorolt szögg illeszkednek ezekbe a lyukakba. Egy közönséges kalapács elegendő a szegek kalapálásához.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Műanyag láthatatlan járdaszegélyek
Jótállás: 2 év
Súly: 1.2 kg
Szín: fekete
Csomagolás: 10 ks

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: