Üvegház VITAVIA TARGET 6200 PC 4 mm ezüst + hőmérő / higrométer LANITPLAST

Kód: LG1470
Ingyenes szállítás
Ft238 000 / db Ft196 694 ÁFA nélkül
Raktáron (4 db)
Szállítási lehetőségek

Alumínium üvegház, sz 193 x h 321 cm, ezüst színű, 2x tetősz. ablak, polikarbonát 4 mm, horganyzott alap, terület 6,20 m2.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Gyártó - VITAVIA GARDEN - Egyesül Királyság

A TARGET sorozatból származó üvegházak a PREMIUM kategóriába tartoznak – az üvegházat márkás gyártó, (származása –Egyesült Királyság) készítette. Az üvegház eloxált alumínium profilokból készült, az üvegezése hő szigetelő duplafalú kamrás polikarbonát 4 mm vastagságú lemezekből készült. Az üvegezés polikarbonát elemei H-profilokba illeszkednek, kivéve a szélső és az elülső oldalon lévő üvegezést, ahol az üvegezés szilárd polikarbonát léc segítségével rögzített. Ez a rögzítés olyan megoldást jelent, amely jelentősen növeli az üvegház szilárdságát és stabilitását a szél hatása és a hó terhelésével szemben.

Polikarbonát

Kiváló minőségű duplafalú polikarbonát UV szűrő tulajdonsággal (nem válik törékennyé, nem sárgul). Az üvegházak üvegezését mi magunk végezzük Marlon (gyártó Brett Martin - UK) vagy Sunlite (gyártó Palram-DE) polikarbonát lemezek felhasználásával így biztosítva a maximiális minőséget. A cégünk mindkét gyártó polikarbonát termékeit hivatalosan importálja Csehországba a gyártók regionális partnereiként és saját, cseh vizsgálati jegyzőkönyvet adunk a termékekhez. (kiállította LANIT PLAST, s.r.o). Tehát ezek az üvegházak azon ritka termékek közé tartoziknak a cseh piacon, amelyek kiváló minőségű polikarbonátból készülnek, amely cseh tanúsítvánnyal igazolható. Az üvegház fémes ezüst (eloxált alumínium) színben kapható.

Az üvegházat alap méretben szállítsuk:

  • szélesség: 193 cm 
  • magasság: 197 cm
  • hosszúság 321 cm
  • terület 6,20 m2
  • az oldalfal magassága 124 cm.

A csomag tartalma: egyszárnyú tolóajtó (szélesség x magasság ajtónyílás 61 x 161 cm), alumínium profilok, üvegezés, 2x tető szellőztető ablak manuális nyitású, horganyzott acél alap, összes kötőelem. Az üvegházhoz megvásárolható prémium kiegészítő tartozékok: polcok, állványok, automatikus nyitók az ablakokhoz, ereszcsatorna készletek, hőmérő, higrométer, öntözőberendezés, elektromos talajfűtés.

Az üvegházat lapraszerelve, részletes útmutatótóval (a lap alján letölthető) szállítjuk, minőségi kartonba csomagolva.

Figyelem

  1. Az esetben, ha szándékába ál a beton esetleg a tégla alapfal építése, ezt csak az üvegház megvásárlása és az acél alap szerelése (üvegház szerkezet összeszerelése) után tegye. Az itt szereplő méretek a maximális külső méreteket jelentik, és ezek nem felhasználhatók az alapfal kiméréséhez és az építéséhez.  
  2. A természetes trágya (ló, / tehén trágya, csirketrágya stb.) ugyanakkor a műtrágya, növény védő szerek, gyomirtók és egyéb vegyi anyagok használása esetén, hosszabb vagy rövidebb idő alatt, a korrózió megjelenését okozhatja az üvegház acél alkatrészein (alap, csavarok, stb.).

Méretei és a csomag súlya

  • csomag 1 - 25 x 319 x 15 cm - 25 kg
  • csomag 2 - 65 x 193 x 9 cm - 24 kg
  • csomag 3 - 10 x 195 x 14 cm - 11 kg

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Polikarbonát üvegházak
Súly: 55 kg
Szélvédő: nem
Hoszaság: 3,3 m
Üvegház hossza (kategorizálás): Közepes (251 - 500 cm)
Ajtó: egyszárnyú csúszó
Szín: ezüst
Üvegezés vastagsága: 4 mm
Építőanyag: eloxált alumínium
Modell vonal: Target
Tetőablak: 2 db
Szélesség: 2 m
Az ajtó szélessége: 0,61 m
Üvegház szélesség (kategória): 200 cm
Építési forma: Négyzet alakú építés
Üvegező horgony: presklenia zasunuté v AL profile
Magasság: 2 m
Ajtómagasság: 1,61 m
KÉRÉSRE: igen, ajándékba
Üvegezés (csak üvegezés): Polykarbonát 4 mm
Beépített terület: 6,2 m2
5
1x
4
1x
3
0x
2
1x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
2
ZJ Szerző | 10.4.2021
Nos, nem nagyon elégedett, jobb minőségű árukat vártam ezért az árért. Az alumínium profilok nagyon vékonyak, a polikarbonát nem ül jól, és még enyhe szélben is rezonál! Hiányzik a megerősítés a fenéken keresztül, és csak enyhe érintéssel hajlamos kiugrani a profilból. Rossz tervezett már az irodában a számítógépen! Kemény az asztaltól, ha nem mész ki a mezőre !
5
RE Szerző | 15.3.2021
Utasítások az üvegházhoz, nagyon jó, könnyen felépíthető Elégedett vagyok

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: