Ügyfélszolgálat:info@jeza.hu

LEGI TOMATO Kerti üvegház 4 x 2 m, 4 mm Az üvegház mindkét elülső oldalán 30 575 HUF értékű polikarbonát előszerelése ingyenesen.

Kód: GA179934
Ajándék Ingyenes szállítás
Márka: LEGI
Ft245 700 / db Ft203 058 ÁFA nélkül
Raktáron (34 db)
Polikarbonát előszerelés az üvegház mindkét oldalán ?
Szállítási lehetőségek

Az LEGI TOMATO 4 x 2 m-es kerti íves polikarbonát üvegház nagy szél- és hóállóságot kínál a cső alakú acélszerkezetének köszönhetően. Az üvegház 4 mm-es polikarbonáttal van ellátva amely nem károsítja az egészséget, UV védelemmel. Az egészbe hegesztett íveknek köszönhetően az üvegház valóban nagyon egyszerűen felszerelhető, földbe temetve vagy előre elkészített tömör/beton alapra rögzíthető.
doprava-na-skleniky-hu

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az LEGI TOMATO 4 x 2 m-es polikarbonát íves üvegház extra robusztus tűzihorganyzott acélcsövekből (joklek) 20 x 20 mm. A horganyzott felület megvédi az üvegház vázát a korróziótól. A profil kívül-belül horganyzott. A hegesztett kötéseket cinkbevonattal kezelik. Ezeknek a paramétereknek köszönhetően az üvegház kiemelkedik tartósságában és robusztusságában. Terhelhetőség (hó, stb.) 80 kg/m2-ig - alsó és középső (kevésbé szeles) területekre alkalmas.

Az üvegház üvegezése átlátszó, üreges (kamrás) polikarbonátból készül, 4 mm vastagságban. Az UV-védelemnek köszönhetően nem töredezik meg és nem sárgul. A polikarbonát tanusítottan nem káros az egészségre.

Fontolgatja, hogy 4 vagy 6 mm-es polikarbonátot használjon?

Természetesen a 6 mm-es polikarbonáttal az üvegház jobban bírja a környezeti viszonytagságokat, ugyanakkor a hőszigetelési tulajdonságai is körülbelül 20-30%-kal jobbak. A 6 mm-es polikarbonát ára 20%-kal magasabb. Ennek ellenére, hacsak nem hegygerincen él, és üvegházában nagyon igényes növényeket termeszt, akkor legtöbbször elegendő a 4 mm-es üvegezésű változat.

hodnoceni-sklenik-hu

Paraméterek: LEGI Tomato
Szélesség 2 m
Magasság 2 m
Hosszúság 4 m
Üvegezés Polykarbonát Palram Sunlite 4 mm
Tömeg 72 kg
UV-védelem IGEN (egyoldalú)
Építőanyag Cső alakú (profilacél) tűzhorganyzott acél
Az ívek távolsága 1 m
Profilvastagság 0,7–0,85 mm
Profil mérete 20 x 20 mm
Bejárati ajtó 2 db egyszárnyú csuklós ajtó (üvegház járható)
Ajtó szélesség x magasság 82 x 179 cm
Első szellőzőablak 2 db (1 db mindkét oldalon - 36 x 84,5 cm) - összecsukható
Tetőablak Vásárolható ITT
Automatikus nyitók Vásárolható ITT
Akasztókészlet üvegházi kúszónövényekhez Vásárolható ITT
Rögzítési lehetőségek A talajba temetéssel, vagy szilárd alapokhoz való rögzítéssel
Garancia 10 év a polikarbonátra, 5 év a vázszerkezetre

Az LEGI Tomato üvegház egyéb változatai ITT.

Az üvegházi frontok előszerelése

A LEGI üvegházak esetében használhatja a frontok előszerelési szolgáltatását, amely magában foglalja a polikarbonát, ajtók és ablakok teljes telepítését. Az előszerelés körülbelül 30% -kal csökkenti az üvegház összeszerelési idejét.

Az előszerelést változatokban rendelheti meg szellőztető szalag nélkül és telepítésével az üvegház mindkét oldalán (maga a szalag szerepel a szolgáltatás árában). Nagyon ajánljuk a szellőztető szalag felszerelésének lehetőségét - a szalag megakadályozza a szennyeződések behatolását, és ezáltal meghosszabbítja a polikarbonát szabványon felüli élettartamát.

Ezeket a kiegészítő szolgáltatásokat a "Válasszon pótdíjt" menüpont segítségével vásárolhatja meg, amely a fenti "Kosárba" gombon található.

Az üvegház elejének ragasztása mellett ajánlatos az üvegház hosszanti oldalát szellőztető szalaggal lefedni. Ezeket csak az üvegház összeszerelésekor lehet lezárni. Ezért ne felejtsen el vásárolni egy extra 1 csomag szellőztető szalagot (hossza 33 m) csak erre a célra.

Összeszerelés

Az üvegház rögzítése kétféle módon lehetséges - a földbe temetve, vagy beton alaphoz rögzítve. A talajba történő rögzítés esetén az átfedő profilok az említett alapozási profilig vannak a talajba temetve. A kitermelt föld elegendő a betemetéshez, ill. használható még homok és más szilárdító adalékanyagok is. Beton alaphoz történő rögzítés esetén a betemetésre szánt profilokat nem használják. Az üvegház íveinek egyes végeit az ún. szögprofilok rögzítik (nem tartozékok).

Az üvegház az eredeti csatlakozási rendszert és profilokat használja, ennek az üvegháznak az építése az egyik egyszerűbb a többihez képest. Az LEGI Tomato üvegház előnye a már összeszerelt üvegház homlokzatok is, melyek 1 darabban kerülnek szállításra, melyre csak ajtók és polikarbonát vannak rögzítve. Magának az üvegháznak az építésére javasoljuk 1 teljes nap lefoglalását két fő részére. A konstrukció műszakilag nem igényes, de a konstrukció robusztussága és a polikarbonát vágás pontossága miatt viszonylag több időt igényel. Az összeszerelési útmutató innen tölthető le: Szerelési útmutató LEGI Tomato

Csomagolás

Minden szállítmány egy profilcsomagból és megfelelő számú, 6 × 2,1 m méretű polikarbonát lemezből áll. Egy darab lemezt mindig az első és hátsó részek kitöltésére használnak, míg a többi lemez az ív letakarására szolgál.

Az különböző hosszúságú üvegházak csomagtartalmát az alábbi táblázat foglalja össze.

Üvegház méretei Táblák száma  Súly
4 x 2 m 3 db 72 kg
6 x 2 m 4 db 94 kg
8 x 2 m 5 db 116 kg

banner_prislusenstvo_skleniky_hu

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Íves polikarbonát üvegházak
Jótállás: 10 év polikarbonát + 5 év építés
Súly: 75 kg
Hoszaság: 4 m
Üvegház hossza (kategorizálás): Közepes (251 - 500 cm)
Ajtó: 2x egyszárnyú zsanérok
Szín: ezüst
Alumínium/acél profilvastagság: 0,7–0,85 mm
Építőanyag: acél - horganyzott acél
Üvegező anyag: sejtes polikarbonát
Modell vonal: Tomato
Üvegezés: Polykarbonát 4 mm
Tetőablak: Vásárlási lehetőség
Szélesség: 2,04 m
Az ajtó szélessége: 0,82 m
Üvegház szélesség (kategória): 200 cm
Ajtómagasság: 1,79 m
Szélvédő- méretek: 36x81,5 cm
Profil mérete: 20x20 mm
Az ívek távolsága: 1 m
Rögzítési módszerek: Szilárd alapon, A földbe temetve
A szomszéd szúr: Robusztusság, Könnyű telepítés
Tervezési forma: Oblúková konštrukcia
Tetőterhelés max.: 80 kg/m2
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
SM Szerző | 8.4.2021
üvegház rendben , még nincs tapasztalatom az automatikus nyitással
5
ÉA Szerző | 2.4.2021
Nagyon elégedett vagyok, 5 csillagot értékelek

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: