Ügyfélszolgálat:info@jeza.hu

Üvegház LANITPLAST KYKLOP 2x3 m PC 4 mm + hőmérő / higrométer LANITPLAST

Kód: LG1545
Ingyenes szállítás
Márka: Lanit Plast
Ft212 000 / db Ft175 207 ÁFA nélkül
Raktáron (17 db)
Szállítási lehetőségek

Acél üvegház, sze 200 x ho 300 cm, ezüst színű, polikarbonát 4 mm, üvegház területe 6 m2.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Csehországban összeállítva - LANIT PLAST, s.r.o.

Robusztus és könnyen telepíthető KYKLOP kerti üvegház. Az üvegház burkolata prémium brit kettős falú hőszigetelő polikarbonát MARLON LONGLIFE. Az üvegházhoz nincs szükség konkrét alapra. A KYKLOP polikarbonát kerti üvegház üvegszigetelő tulajdonságokkal és kiváló hóállósággal szembeni ellenálló képességgel rendelkezik.

Rövid leírás

 • boltíves üvegház sz 200 x h 300 x ma 205 cm
 • 4 mm vastag polikarbonát
 • területe 6 m2
 • 2 ajtó
 • metál ezüst színű

Építés

Az üvegház felépítését horganyzott omega profilokból csavarják, vastagsága 0,70 - 0,85 mm. A profilok anyaga horganyzott. A tartóívek egyes bordái csak 60 - 80 cm-re vannak egymástól, ami ennek az üvegház-modellnek nagy előnye a piacon lévő többi termékhez képest. A boltívek kis távolsága garantálja az egész üvegházszerkezet nagy teherbírását. Az üvegház elülső és hátsó elülső oldalán beépített dupla ajtók vannak, így mindkét oldalon át lehet járni az üvegházban. Ha kinyitja az ajtó felső részét az üvegház mindkét végén, akkor az egész üvegház kényelmes szellőzését biztosítja, anélkül, hogy gyermekek vagy háziállatok hozzáférnének hozzá. Ha nem szeretné az üvegház hátsó részén elhelyezni a második ajtót, lehetőség van szellőző ablak elhelyezésére a falba, amelybe a LANITPLAST automatikus nyitó (opcionális tartozékként) felszerelhető.

Polikarbonát

Kiváló minőségű duplafalú polikarbonát UV szűrő tulajdonsággal (nem válik törékennyé, nem sárgul). Az üvegházak üvegezését mi magunk végezzük Marlon (gyártó Brett Martin - UK) vagy Sunlite (gyártó Palram-DE) polikarbonát lemezek felhasználásával így biztosítva a maximiális minőséget. A cégünk mindkét gyártó polikarbonát termékeit hivatalosan importálja Csehországba a gyártók regionális partnereiként és saját, cseh vizsgálati jegyzőkönyvet adunk a termékekhez. (kiállította LANIT PLAST, s.r.o). Tehát ezek az üvegházak azon ritka termékek közé tartoziknak a cseh piacon, amelyek kiváló minőségű polikarbonátból készülnek, amely cseh tanúsítvánnyal igazolható.

A szállítás teljes tartószerkezetet és polikarbonát lapokat tartalmaz. Számos színvonalon felüli kiegészítőt lehet vásárolni az üvegházhoz - polcokat, hőmérőket, higrométereket, automatikus ablaknyitókat, öntöző berendezéseket, elektromos ellenállású padlófűtést.

Az üvegháznak nincs szüksége alapozásra, mert az üvegház felépítése készen áll a földbe süllyesztésre körülbelül 25 cm mélységig.

Fontos figyelmeztetés

  • Figyelem - az üvegház ezen modelljével le kell vágni a táblákat az elülső és a hátsó felület pontos méreteihez a mellékelt polikarbonát táblákról a mellékelt utasítások szerint.
  • Ha tégla vagy beton alapot kíván építeni (még akkor is, ha a Cyclops üvegházat közvetlenül a földbe telepítik), akkor az alapot csak az üvegház megvásárlása és az acélalap (vagy üvegházszerkezet) felszerelése után építse meg. Az üvegház feltüntetett méretei az üvegház maximális külső méretei, és nem használhatók az alapozás mérésére és építésére.
  • Természetes műtrágyák (ló / tehén trágya, tyúkok stb.), mesterséges műtrágyák, növényvédő szerek, gyomirtó szerek és egyéb vegyszerek használata esetén előfordulhat, hogy az üvegház üvegrészei (talp, csavarok stb.) korróziót okozhatnak.
  • Figyelem - a szállított csomag egy raklapon lévő magas henger atipikus formája. A csomag magassága 220 cm.

  További információ

  • a terméket szétszerelt állapotban szállítjuk.
  • a képen látható termék további tartozékokat vagy elemeket tartalmazhat, amelyek nem tartoznak az alapcsomaghoz.
  • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú, háztartási felhasználásra szánt termék

   A csomag méretei

   • csomag 80 x 80 x 220 cm / 52 kg

   Kiegészítő paraméterek

   Kategória: Polikarbonát üvegházak
   Jótállás: 24 hónap + kiterjesztett garancia a kiválasztott alkatrészekre
   Súly: 52 kg
   Hoszaság: 3 m
   Üvegház hossza (kategorizálás): Közepes (251 - 500 cm)
   Ajtó: 2x egyszárnyú zsanérok
   Szín: ezüst
   Alumínium/acél profilvastagság: 0,7 - 0,85 mm
   Üvegezés vastagsága: 4 mm
   Építőanyag: horganyzott acél profilok
   Üvegező anyag: sejtes polikarbonát
   Modell vonal: Kyklop
   Üvegezés: Polykarbonát 4 mm
   Csomag mérete: 80 x 80 x 220 cm / 52 kg
   Napfénytető: nem
   Szélesség: 2 m
   Az ajtó szélessége: 0,70 m
   Üvegház szélesség (kategória): 200 cm
   Építési forma: Íves konstrukció
   Magasság: 1,9 m
   Ajtómagasság: 1,70 m
   Üvegezés (csak üvegezés): Polykarbonát 4 mm
   Beépített terület: 6 m2
   5
   2x
   4
   0x
   3
   1x
   2
   0x
   1
   0x
   Ezt a mezőt ne töltse ki:
   3
   SE Szerző | 2.4.2021
   A megrendelés és a szállítás gyors és problémamentes volt. Az üvegház azonban nem az összeszerelő amatőr számára készült. Néhány alkatrész hiányzott, néhány pedig extra volt. Az építkezés körülbelül 4 napot vett igénybe, és néhány dolgot át kellett alakítani. A földbe való beágyazás nem volt olyan, mint az utasításokban, az ajtó a talajszint alatt lenne. De befejezése után szuper és maximálisan tele van céljával
   5
   KI Szerző | 8.11.2020
   Még mindig be van csomagolva, látom, amikor kicsomagolom, akkor írok
   5
   BE Szerző | 14.9.2020
   Kérjük, ne ajánlja ezt a terméket. Hiányzó csavarok nehéz összeszerelés két hét 8 fő, még mindig nincs kész utasítás a lakosság melyik rétege számára? De röviden, inkább teljes egészében hirdetném.A férjem háromszor vásárolt hiányzó keményítőt, de nem tudom, hogy kapok-e valamit belőle. Az értékelésem dühös vagyok rátok, és nem akarok tőletek semmit az életben

   Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

   Ezt a mezőt ne töltse ki: