CROPAID Antiheat - természetes biostimuláns a növények hő- és szárazságállóságáért 1l

Kód: ZJ711
Ft16 800 / db Ft13 884 ÁFA nélkül
Kiszállítás 24 órán belül (32 db)
Szállítási lehetőségek

Az AntiHeat® egy természetes biostimuláns, amely növeli a hővel és a szárazsággal szembeni ellenállást. Ezt úgy éri el, hogy stimulálja a sötétebb és erősebb bőrt, a szárakat és a leveleket, amelyek védenek a naptól és csökkentik a vízveszteséget. Ugyanakkor vitaminokat, ásványi anyagokat és olajokat tartalmaz, amelyek növelik a növények termését és minőségét.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A CropAid AntiHeat® thiobacillus baktériumokat és azok által termelt ruszticianint, oxálecetsavat és piroszőlősavat tartalmaz. Ezeket speciális ásványi anyagok keverékével keverik össze.

Hogyan működik a Cropaid?

Amikor a terméket a növényekre alkalmazzák, a levelek, szárak és gyökerek sztómái felszívják, serkentve a fotoszintézist és a növény természetes Krebs-ciklusának biokémiai reakcióit. Ez aztán a növény saját fagyálló fehérjéinek és glikoproteineknek a termeléséhez vezet. Ezek a fehérjék serkentik a bőr, a szár és a levelek megvastagodását, ami megvédi a növényt a napsugárzástól és csökkenti a vízveszteséget.

A megnövekedett fotoszintézis sebesség növeli a növények nedvességfelvételét a környező levegőből ozmózis útján. Ez azt jelenti, hogy kevesebb víz kerül a légkörbe, és a növény több vizet vesz fel, és azt használja fel a hidratáltságra. Mivel a stimulált növények több vizet szívnak fel a levegőből, kevesebb vízre van szükség a termény öntözéséhez az azonos szintű vízfelvételhez. Ez lehetővé teszi a víz megőrzését és a növények hidratálását.

A hő- és szárazságstressz megszűnése után a felesleges fehérje cukrokká, olajokká, vitaminokká és fehérjékké alakul, amelyeket a növény felhasznál. Ez serkenti a több rügy és levél növekedését, növelve a növény minőségét és hozamát.

A hatás legfeljebb 14 napig tarthat, de a leghatékonyabb az alkalmazást követő 48 órán belül és azon a felületen, ahol a terméket alkalmazzák.

A CropAid AntiHeat® a tiobacillusok egy alfaját és ásványi anyagokat tartalmaz, amelyeket ezek a baktériumok használnak. Emiatt ökológiai és természetes.

A növények genetikai felépítésük és növekedési környezetük alapján más szinten termelik a szükséges fehérjéket, mint mások.

A Cropaid Antiheat csak a legjobb minőségű nyersanyagokból készül, és minden fém teljesen kelátot képez, és az ISO 9001 - 2008 minőségi szabványoknak megfelelően gyártják. Ez biztosítja:

  • A mikrotápanyagok hatékony szállítása - akár 5-ször hatékonyabb, mint a szulfát alapú keverékek.

  • Növeli a növény rezisztenciáját a biotikus és abiotikus stresszviszonyokkal szemben.

  • Gyorsan és egyszerűen használható, csak egy termék

  • Használható a gyökérrendszeren keresztül (csepegtető öntözés) és a lombozaton keresztül (levélpermetezés)

  • Állandó és megbízható Cropaid minőség.

Alkalmazás

Ne alkalmazza, ha a növények stressznek vannak kitéve a nedvesség hiánya vagy a fő növényi tápanyagok hiánya és a szélsőséges hőmérséklet miatt. Az oldatot keverjük annak biztosítására, hogy a Cropaid Antiheat teljesen feloldódjon.
Fontos a növények figyelemmel kísérése és a tápanyag-ellátásnak a növényi igényekhez igazítása. Bizonyos esetekben szükség lehet Cropaid Fe6 (vas 6% EDDHA) hozzáadására a megfelelő vasszint biztosítása érdekében. Permetezéssel vigye fel, hetente egyszer, legalább 3 alkalommal a teljes növényre, hogy teljes fedést érjen el a vegetációs időszakban. Hígítson fel 1 kg Cropaid Antiheat-et 200 liter vízzel. Ne keverje lúgos termékekkel. A legjobb eredmény elérése érdekében használja egyedül.

Antifrost Antifrost MAX Antiheat Antiheat MAX
Csomagolás 1 l; 5 l 1 l 1 l 1 l
A rügyek és a levelek növekedésének serkentése Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Sérülések megelőzése Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Erősebb levelek és szárak stimulálása a vízvisszatartás javítása érdekében Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
A védelem típusa
Ellenáll az akut hidegnek és fagykárosodásnak Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Terápiás hatások a hideg- és fagyszezon vége után Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Ellenáll az akut hő- és szárazságkárosodásnak Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Gyógyító hatások a hőség és aszályos időszak vége után Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
választás választás választás választás

 

Biztonsági óvintézkedések

10°C - 30°C között tárolandó. Felhasználhatósági idő: 3 év

Értesítés

Csak akkor használja, ha egyértelműen szükséges. Ne lépje túl a megfelelő adagot.
A Cropaid Antiheat használati utasítás szerinti használata nem jelent egészségügyi kockázatot, de tanácsos:
Étkezés előtt és munka után kezet kell mosni.
Eredeti csomagolásban, szorosan lezárva, száraz helyen, gyermekektől, háziállatoktól, állatoktól és élelmiszerektől elzárva tárolandó.
A részletes egészségügyi és biztonsági információk a vonatkozó biztonsági adatlapon találhatók, amely kérésre rendelkezésre áll.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Cropaid - Biológiai növényvédelem
Jótállás: 24 hónap
Súly: 1 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: