Akkumulátortöltő EINHELL CE-BC 10 M

Kód: EH1002245
Ft28 300 / ks Ft23 388 ÁFA nélkül
Raktáron (3 ks)
Szállítási lehetőségek

Akku töltő EINHELL intelligens mikroprocesszor vezérlőegységgel és számos biztonsági mechanizmussal, széles körű akkumulátortípusokhoz alkalmas.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az EINHELL akkumulátortöltő CE-BC 10 M

intelligens akkumulátortöltő, mely technikailag magas szintű, modern járműakkumulátorokhoz igazodik. Az intelligens akkumulátortöltő mikroprocesszoros vezérléssel rendelkezik, és széles körű járműakkumulátor-típusokhoz megfelelő, sokféle technikai védelmi és karbantartási mechanizmussal rendelkezik.

A fejlesztés fő célja az volt, hogy az akkumulátorokat gyorsan és kíméletesen lehessen tölteni, így a lehető legtovább megőrizhető legyen a teljesítmény. A töltő kezelése a részletes kijelzőnek köszönhetően egyszerűbb, mint a hagyományos eszközök esetében. Alkalmas zselés, AGM és karbantartást nem igénylő ólomakkumulátorokhoz egyaránt.

Üzemeltetés

Ez a univerzális eszköz az Einhell-től alkalmas zselés, AGM, karbantartást nem igénylő és ólomakkumulátorokhoz egyaránt. A CE-BC 10 M automatikusan hozzáigazítja az adott 12 V-os járműakkumulátor feszültségét. Az Einhell akkumulátortöltő többlépcsős töltési ciklust kínál, amelyet a mikroprocesszor vezérel és monitoroz. Az intelligens elektronikus vezérlőrendszer elemzi a csatlakoztatott akkumulátor típusát és állapotát, majd a követelményeknek megfelelő optimális üzemmódot állít be.

Funkciók

Karbantartó töltési funkció védi és csökkenti az akkumulátor terhelését, így mindig optimális töltöttségű marad, hozzájárulva ezzel az akkumulátor hosszabb élettartamához, megelőzve a járműakkumulátor hibás cseréjének szükségességét. Ezért a CE-BC 10 M ideális minden típusú járműhöz, különösen hosszú állási idővel rendelkező szezonális járművekhez. Így az autók, motorok vagy robogók az új szezon kezdetén azonnal készen állnak a cselekvésre. Az akkumulátor lassú lemerülése és a mélykisütés kockázata helyett az akkumulátor alacsony terheléssel optimális szinten tartása történik. Téli töltési mód kifejezetten olyan környezetben történő használatra lett kifejlesztve, ahol a külső hőmérséklet 5°C alá esik. A készülék rendelkezik továbbá mélyen kisütött akkumulátorok helyreállítási módjával és táplálási móddal, amely lehetővé teszi annak használatát mint tápegységet.

Védelem

Automatikus túltöltés, rövidzárlat és fordított polaritás elleni védelem védi mind a töltőt, mind az akkumulátort. Az Einhell akkumulátortöltő IP 65 védettségi osztályba tartozik, így porálló és sugárzási víz ellen védett. Az akkumulátortöltő LCD kijel zője az akkumulátor feszültségét és töltöttségi állapotát mutatja, így azonnal látható az akkumulátor állapota. Az Einhell akkumulátortöltő kijelzője szintén értesít, ha a csipeszek rosszul vannak csatlakoztatva, és azonnal jelzi, ha valamilyen probléma merül fel. Az akkumulátor csatlakozók teljesen szigeteltek, így az Einhell akkumulátortöltőt biztonságosan és könnyen lehet csatlakoztatni. Az toknak falra szerelési lyukai vannak.

Előnyök

 • Intelligens akkumulátortöltő mikroprocesszoros vezérléssel
 • Többlépcsős töltési ciklus, mikroprocesszor által vezérelt / monitorozott
 • Zselés, AGM, ólom- és karbantartásmentes akkumulátorokhoz
 • IP65 védettségi osztály, porálló és vízálló
 • Karbantartó töltési funkció a tartós optimális töltöttség érdekében
 • Hosszú állási idővel rendelkező járművekhez
 • A töltés meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát
 • Téli töltési mód külső hőmérsékletre 5°C alatt
 • Rekondicionálási mód a mélyen kisütött akkumulátorok töltésére
 • Táplálási mód
 • LCD kijelző az akkumulátor feszültségéről és töltési állapotáról
 • Túltöltés, rövidzárlat és fordított polaritás elleni védelem
 • Teljesen szigetelt akkumulátorcsatlakozók
 • Falra szerelhető fül a tokon

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Töltők
Jótállás: 24 hónap
Súly: 0.93 kg
Csomag méretei (H x Sz x Ma): 30 x 16 x 8 cm
Internetkapcsolat: 220-240 V | 50 Hz
Súly: 0,93 kg
Töltési feszültség: 12V
Töltőáram min. (arit./eff.) - Max. (Arit./eff.) 12 V DC-n: 2 / [-] - 10 / [-] A

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: