Akkumulátortöltő EINHELL CE-BC 4 M

Kód: EH1002225
Ft15 800 / ks Ft13 058 ÁFA nélkül
Raktáron (9 ks)
Szállítási lehetőségek

Az EINHELL akkumulátortöltője intelligens mikroprocesszor vezérlő egységgel és számos biztonsági mechanizmussal rendelkezik, és széles körű akkumulátortípusokhoz alkalmas.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az EINHELL CE-BC 4 M akkumulátortöltője egy intelligens akkumulátortöltő, amelyet mikroprocesszor vezérel és számos biztonsági mechanizmus jellemzi. Optimalizált a modern járművek magas teljesítményű akkumulátoraihoz. Az intelligens akkumulátortöltő mikroprocesszoros vezérlővel rendelkezik, és széles körű járműakkumulátorokhoz alkalmas, valamint számos technikai védelmi és karbantartási mechanizmust kínál. A fejlesztés fő célja az alacsony feszültségű akkumulátorok gyors és hosszú élettartamú töltése kompromisszumok nélkül a teljesítmény terén.

Üzemeltetés

A töltési folyamat részletes kijelzője javítja a töltő működését a mindennapi eszközökkel összehasonlítva. Ez a töltő alkalmas gél-, AGM- és karbantartásmentes ólomakkumulátorokhoz. Az CE-BC 4 M töltő automatikusan alkalmazkodik a jármű akkumulátorának 12 V-os feszültségéhez.A Einhell akkumulátortöltő többfokozatú töltési ciklussal rendelkezik, amelyet mikroprocesszor vezérel és monitoroz. Az intelligens elektronikus vezérlőrendszer elemzi a csatlakoztatott akkumulátor típusát és állapotát, és az igényeknek megfelelően optimális üzemmódot állít be.

Funkciók

A folyamatos töltés funkciója védi és csökkenti az akkumulátor feszültségét, így mindig optimális teljesítményt biztosít. A folyamatos töltés funkció csökkenti az akkumulátor celláinak feszültségét, és hozzájárul az élettartam meghosszabbításához, elkerülve a jármű hibás akkumulátorának költséges cseréjét. Ennek köszönhetően az CE-BC 4 M alkalmas minden járműtípusra, különösen a hosszú tétlenségi idővel rendelkező szezonális járművekre. Így az autók, motorkerékpárok vagy robogók mindig készen állnak az akcióra a szezon kezdetén.Az akkumulátor töltési ciklusának téli üzemmódja akkor kerül használatra, amikor a külső hőmérséklet 5 °C alá esik. A készüléknek van funkciója a mélyen lemerült akkumulátorok revitalizálására, valamint egy tápellátási mód, amely lehetővé teszi az áramforrásként való használatot.

Védelem

Az automatikus rövidzárlat és a fordított polaritás elleni védelem megvédi mind a töltőt, mind az akkumulátort.Az akkumulátor feszültségének és töltöttségének LCD kijelzője azonnal megjeleníti az akkumulátor töltöttségi állapotának beállítását és a töltő üzemmódot. A töltőn négy különböző 12 V-os akkumulátortöltési és csatlakozási beállítás található. Az Einhell akkumulátortöltő kijelzője azonnal tájékoztatja Önt arról, ha a klippek rosszul vannak csatlakoztatva, és azonnal értesít, ha probléma merül fel. Az akkumulátor klippek teljesen szigeteltek, így az Einhell akkumulátortöltőt biztonságosan és könnyen csatlakoztathatja. A tok függő lyukat tartalmaz a falra szereléshez.

Előnyök

 • Intelligens akkumulátortöltő mikroprocesszoros vezérléssel
 • Mikroprocesszor vezérelte / monitorozott többfokozatú töltési ciklus
 • Univerzális töltő különféle akkumulátortípusokhoz
 • Gél, AGM és karbantartásmentes ólomakkumulátorokhoz
 • IP65 védelem: porálló és vízálló
 • Tartós töltési funkció az optimális töltöttségi állapot fenntartásához
 • Hosszú ideig tárolt járművekhez (kabrió / motorkerékpár)
 • A töltés meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát
 • Téli töltési üzemmód 5°C alatti külső hőmérsékletre
 • Rekondícionálási mód a mélyen lemerült akkumulátorok töltéséhez
 • Tápellátási üzemmód
 • LCD kijelző az akkumulátor feszültségének és a töltés állapotának megjelenítéséhez
 • Túltöltés, rövidzárlat és fordított polaritás elleni védelem
 • Teljesen szigetelt akkumulátor csatlakozók
 • Falra függeszthető lyuk a rögzítéshez

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Töltők
Jótállás: 24 hónap
Súly: 0.62 kg
Csomag méretei (H x Sz x Ma): 15 x 7 x 24 cm
Internetkapcsolat: 220-240 V | 50 Hz
Súly: 0,62 kg
Töltési feszültség: 12V
Töltőáram min. (arit./eff.) - Max. (Arit./eff.) 12 V DC-n: 1 / [-] - 4 / [-] A

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: