Akkumulátortöltő EINHELL CE-BC 15 M

Kód: EH1002265
Ft52 100 / ks Ft43 058 ÁFA nélkül
Raktáron (9 ks)
Szállítási lehetőségek

Az EINHELL akkumulátortöltő intelligens mikroprocesszorral vezérelt egységgel és számos biztonsági mechanizmussal rendelkezik, és számos akkumulátortípushoz alkalmas.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az EINHELL akkumulátortöltő CE-BC 10 M egy intelligens akkumulátortöltő, melyet technikailag a modern járművek magas teljesítményű akkumulátoraihoz alakítottak ki. Az intelligens akkumulátortöltő mikroprocesszoros vezérléssel rendelkezik, és sokféle járműakkumulátor típusához alkalmazható, számos műszaki védelmi és karbantartási mechanizmussal.

A töltő fejlesztésének fő célja a gyors és kíméletes akkumulátortöltés volt, hogy a maximális teljesítmény mellett a lehető legtovább megőrizhessük az akkumulátor élettartamát. A töltő kezelése a részletes töltési kijelzőnek köszönhetően egyszerűbb, mint a hagyományos eszközök esetében. Alkalmas zselés, AGM és karbantartásmentes ólomakkumulátorokhoz egyaránt.

Üzemeltetés

Ez az univerzális készülék az Einhell-től alkalmas zselés, AGM, karbantartásmentes és ólomakkumulátorokhoz. A CE-BC 15 M automatikusan hozzáigazítja az adott 12 V-os járműakkumulátor feszültségéhez. Az Einhell akkumulátortöltő többlépcsős töltési ciklusa automatikusan ellenőrzött és beállított mikroprocesszoros vezérléssel működik. Az intelligens elektronikus vezérlőrendszer elemzi a csatlakoztatott akkumulátor típusát és állapotát, és az igényeknek megfelelően optimalizálja a működési módot.

Funkciók

A karbantartó töltés funkciója megvédi és csökkenti az akkumulátor terhelését, így mindig optimális töltés áll rendelkezésre, és hozzájárul a megnövekedett élettartamhoz, megelőzve ezzel a járműhibás akkumulátor felesleges és költséges cseréjét. Ezáltal a CE-BC 15 M alkalmas mindenféle járműre, különösen a szezonálisan használt járművekre hosszú inaktivitási időkkel. Így az autók, motorkerékpárok vagy robogók minden szezon elején azonnal készen állnak a használatra. Az akkumulátor lassú lemerítése és a mélykisülés kockázata helyett az akkumulátort alacsony terheléssel optimális szinten tartják. Az Einhell akkumulátortöltő segítséget nyújthat a ugrásindító üzemmódban történő akkumulátorhasználatnál, ahol 100 A indítási áram biztosított (max. 5 másodperc).

Védelem

Automatikus túlfeszültség-, rövidzárlat- és polaritáscsere-védelem védi mind a töltőt, mind az akkumulátort. Az Einhell akkumulátortöltő IP 65-ös védelmi osztályú, így porszennyeződésálló és fúvókavíz ellen védett. Az akkumulátor feszültségének és töltési állapotának LCD kijelzője azonnal láthatóvá teszi a töltés állapotát. Az Einhell akkumulátortöltő kijelzője értesít, ha a csatlakozók helytelenül lettek csatlakoztatva, és azonnal értesít a felmerülő problémákról. Az akkumulátorcsatlakozók teljesen szigeteltek, így az Einhell akkumulátortöltőt biztonságosan és könnyedén lehet csatlakoztatni. Az akkumulátortöltő tokja falra akasztható füllel rendelke zik.

Előnyök

 • Intelligens akkumulátortöltő mikroprocesszoros vezérléssel
 • Többlépcsős töltési ciklus, mikroprocesszoros vezérléssel és monitorozással
 • 2 az 1-ben: egyetlen elemmel töltés és ugrásindítás
 • Karbantartó töltés funkció
 • Zselés, AGM, ólom- és karbantartásmentes ólomakkumulátorokhoz
 • Ideális hosszú ideig tartó inaktivitással járó szezonális járművekhez
 • A töltés meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát
 • LED kijelző az akkumulátor feszültségéről és töltési folyamatáról
 • Túlfeszültség-, rövidzárlat- és polaritáscsere-védelem
 • Teljesen szigetelt akkumulátorcsatlakozók
 • Ergonomikus fogantyú optimális szállításhoz

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Töltők
Jótállás: 24 hónap
Súly: 7.61 kg
Csomag méretei (H x Sz x Ma): 36 x 29 x 25 cm
Internetkapcsolat: 230 V | 50 Hz
Súly: 7,6 kg
Töltési feszültség: 12V
Töltőáram min. (arit./eff.) - Max. (Arit./eff.) 12 V DC-n: 2,7 / [-] - 15 / [-] A

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: