Ultrahangos rágcsálóriasztó SwissInno 3W

Kód: SW1227001
Ft29 800 –23 %
Ultrahangos rágcsálóriasztó SwissInno 3W
Ft29 800 –23 % Ft22 700 / db Ft18 760 ÁFA nélkül
Raktáron (3 db)
Szállítási lehetőségek

Az ultrahang használatának köszönhetően, amely megszabadul az egerektől, patkányoktól és más kártevőktől és rágcsálóktól, nem lehet átmenni a fogás és megölés munkaigényes folyamatán. A Swissinno ultrahangos rágcsáló repeller a legegyszerűbb módja a rágcsálók eltávolításának. Használható a ház bármely szobájában, és nem igényel különleges előkészítést.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Csak dugja be a konnektorba, és bekapcsoláskor a Repeller azonnal nagyfrekvenciás hanghullámokat bocsát ki, amelyek elűzik ezeket a hívatlan kártevőket. Beépített LED-es zseblámpa, amely világít, jelezve, hogy a Repeller megfelelően működik. Kellemes megoldás háziállatok számára. A repeller nagyon kevés villamos energiát igényel, és gyakorlatilag nincs karbantartási költsége.

Környezet

Az ultrahang alkalmazása egerek és patkányok ellen egyre népszerűbb, mert állandó megoldás. És ez egy állatbarát megoldás. Az ultrahangos repeller folyamatosan használható, mivel nem károsítja az embereket vagy a háziállatokat. Még az egereket, patkányokat és más rágcsálókat sem károsítja az ultrahangos hangszóró - ultrahangja csak olyan káros irritációt okoz, hogy elmenekülnek, hogy a lehető leggyorsabban kijussanak belőle.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Állatriasztók
Súly: 0.18 kg
Szélesség: 16 cm
Magasság: 9 cm
A kártevő típusa: egerek, patkányok, nyestek, egyéb rágcsálók
Csapda típusa: megelőző
Depth: 9 cm
Felhasználási terület: belső
Hatás lövés: 30 m2
Olyasmi: ultrahangos riasztó
Súly: 180 g

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: