Ügyfélszolgálat:info@jeza.hu

SwissInno akkumulátoros ultrahangos rágcsálóriasztó

Kód: SW1262001
Ft20 700 / db Ft17 107 ÁFA nélkül
Raktáron (11 db)
Szállítási lehetőségek

Akár a tetőtérben, akár az alagsorban, a garázsban vagy a lakóhelyiségekben, a nemkívánatos rágcsálók kellemetlen károkat okozhatnak, és gyakran nehéz elkerülni őket. Ez valódi kihívássá válik, különösen, ha kívülről is hozzáférnek, és ezt a hozzáférési pontot nem lehet lezárni. Ilyen helyzetben ajánlott elhajtani a kártevőt, ahelyett, hogy elkapná őket, és ezt legjobban ultrahangos rágcsálóriasztóval lehet elérni.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Használjon ultrahangot,  nemkívánatos rágcsálók távozásához. Az ultrahangnak számos előnye van az egerek és patkányok visszaszorítására. A használat teljesen környezetbarát, mivel nem használnak vegyi anyagokat vagy mérgeket. Az ultrahang használata különösen ajánlott zárt helyiségekben, mivel itt érhető el a legnagyobb hatékonyság. A készülék elindítása után a rágcsálókat azonnal elriasztják. A kibocsátott nagyfrekvenciás hullámok zavaró hatást gyakorolnak az egerekre és patkányokra, de az emberek számára észrevehetetlenek.

 

Előírások

Nem találtak negatív hatásokat háziállatoknál, például kutyáknál és macskáknál. Az akkumulátorral működő ultrahangos rágcsálóriasztó a következő erővel világít: 6-7 hét önálló használat áramforrás nélkül (az akkumulátortól függően). 8 x AA Efek elem szükséges 20m2 területre. Rugalmas, energiaforrásoktól független megoldás, amely pontosan ott működik, ahol szükség van rá.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Állatriasztók
Súly: 0.249 kg
Szélesség: 16,3 cm
Magasság: 9,2 cm
A kártevő típusa: egerek, patkányok, egyéb rágcsálók
Csapda típusa: megelőző
Depth: 5 cm
Felhasználási terület: belső
Hatás lövés: 20 m2
Olyasmi: ultrahangos riasztó
Súly: 249 g

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: