Ügyfélszolgálat:info@jeza.hu

Mini ultrahangos rágcsálóriasztó SwissInno 1,5W

Kód: SW1240001
Ft17 000 / db Ft14 050 ÁFA nélkül
Raktáron (10 db)
Szállítási lehetőségek

A Swissinno ultrahangos rágcsálóriasztó következetesen magas frekvenciájú hullámokat bocsát ki két hangszórójából, megoldást nyújtva a nem kívánt rágcsálók ellen, háziállatok veszélye nélkül. Az erős repelent nem hallható, nem mérgező és könnyen kezelhető az emberek számára. Úgy fejlesztették ki, hogy visszaszorítsa a patkányok, egerek és más kártevők túlnyomó többségét. A rágcsálóriasztó környezetbarát és nem tartalmaz mérgező vegyi anyagokat.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A rendszeresen ismétlődő nagyfrekvenciás ultrahanghullámok taszítják az egereket és patkányokat, de ez az ultrahang nem hallható az emberek számára. Csatlakozás az elektromos hálózathoz. Az egyik megvédi a 15m2-es szobát.

Használat

A Mini ultrahangos rágcsálóriasztó ideális kisebb helyiségekben és terekben való használatra, megszabadulva az egerektől, patkányoktól, nyestektől és más rágcsáló kártevőktől anélkül, hogy el kellene kapnia vagy meg kellene ölnie őket. Az ultrahangos repeller a kártevők elleni védekezés egyik legegyszerűbb és legkényelmesebb módja. Könnyen beállítható és aktiválható. Használható a ház bármely szobájában, és nem igényel különleges előkészítést.

Elég, ha csatlakoztatja egy elektromos aljzathoz, és bekapcsoláskor azonnal nagyfrekvenciás hanghullámokat bocsát ki, kiutasítva a hívatlan kártevőket. Beépített LED, amely világít, jelezve, hogy a Repeller megfelelően működik.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Állatriasztók
Súly: 0.085 kg
Szélesség: 13,8 cm
Magasság: 18,3 cm
A kártevő típusa: egerek, patkányok, nyestek, egyéb rágcsálók
Csapda típusa: megelőző
Depth: 8,5 cm
Felhasználási terület: belső
Hatás lövés: 15 m2
Olyasmi: ultrahangos riasztó
Súly: 85 g

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: