Ügyfélszolgálat:info@jeza.hu

SuperCat SwissInno Vakondcsapda

Kód: SW1234001
Ft14 900 / db Ft12 314 ÁFA nélkül
Raktáron (27 db)
Szállítási lehetőségek

Miután a csapdát helyesen telepítette a vakond folyosóiba, a csapda aktív, és elkapja a vakondot, miután  hirtelen áthaladt.A csapda egyszerűen és hatékonyan működik, gyorsan megöli a vakondokat, miután eltávolította, készen áll az újrafelhasználásra. Mivel csali, méreg vagy vegyszerek nélkül működik, ez a vakondcsapda rendkívül praktikus, környezetbarát és nem igényel karbantartást.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Miután a csapdát megfelelően telepítették az átjárórendszerbe, a csapda aktív, és elkapja az első vakondot, amint áthalad. Nem számít, hogy a vakond milyen irányból lép be a csapdába, mert mindkét oldalról hozzáférhető. Tehát harcolhat a vakondokkal anélkül, hogy csalival vonzaná őket.

Profesionális védelem

Professzionális kártevőirtás. Intenzív fejlesztésünk és sokéves tapasztalatunk lehetővé tette a SWISSINNO számára, hogy optimális megoldást dolgozzon ki, amelyet a növényvédelmi szakértők is használnak. A csapda egyszerűen és hatékonyan működik, gyorsan megöli a vakondokat, és azonnal készen áll az újrafelhasználásra.

Mivel csali, méreg vagy vegyszerek nélkül működik, vakondcsapdánk rendkívül praktikus, környezetbarát és nem igényel karbantartást. Mindössze annyit kell tennie, hogy ellenőrizze, hogy elkaptak-e  a vakondot, és ha ez a helyzet, akkor el kell távolítania, és újra be kell állítania a csapdákat.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Állatriasztók
Súly: 0.616 kg
Szélesség: 9,7 cm
Magasság: 29 cm
A kártevő típusa: anyajegyek
Csapda típusa: mechanikai
Depth: 8,7 cm
Felhasználási terület: külső
Olyasmi: egy csapda
Súly: 616 g

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: