Ügyfélszolgálat:info@jeza.hu

SuperCat SwissInno harapáscsapda

Kód: SW1551001
Ft9 600 / db Ft7 934 ÁFA nélkül
Raktáron (59 db)
Szállítási lehetőségek

A SwissInno rágcsálócsapda másodpercek alatt nagyon egyszerű sminkkel rendelkezik. Nincs szükség nagy erő kifejtésére a sminkben. Egyszerű vizuális ellenőrzés - ha a rágcsálót elkapják, a tartó visszatér eredeti helyzetébe. Mindkét irányban rágcsálókat fog.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Amikor készen áll a cselekvésre, a SuperCat tok integrálódik az alagúthálózatba, és nincs szüksége buktatókra a hatékonysághoz. A csapdában érzékeny trigger van, és amikor a rágcsáló megérinti, a tok nagy erővel bezáródik, és azonnal megöli a rágcsálót egy erős ütéssel. Nagyon könnyű csapdát bevezetni az alagútrendszerbe, és ott mindkét irányban rágcsálókat lehet elkapni.Hatékony, biztonságos és környezetbarát. A rágcsálók számos kertben, parkban, réten, mezőn és mezőgazdasági területen találhatók, ahol hatalmas, zavaró dűnéket hoznak létre, és értékes zöldségeket és élelmiszernövényeket fogyasztanak.

Eljárás

1. Helyezze a "paddock" -ot a szondával a föld alá; Amikor egy alagútba ütközik, azonnal hevesen a földbe megy. Ideális esetben a csapdát ott kell elhelyezni, ahol az alagút egyenes és lapos.

2. Dugóhúzó furatfúróval fúrjon egy sima függőleges lyukat az alagútba (6 cm (2,5 hüvelyk) plusz 2 cm (3/4 hüvelyk) extra az alagút alapkőzetébe. Vagy távolítsa el a laza mellet az alagútból, vagy fojtsa meg az alagút lyukában.

3. Helyezze a csapdát a lyukba, és óvatosan húzza kifelé a rugós kart. Szétszórja a lehullott leveleket vagy füvet a csapda körül, hogy megakadályozza a huzat kialakulását a csapdában és a fény belépését. Most a csapda használatra kész. Ellenőrizze a csapdát legkésőbb másnap. Az első rögzítés gyakran néhány órán belül sikerül.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Állatriasztók
Súly: 0.2 kg
Szélesség: 10 cm
Magasság: 22,5 cm
A kártevő típusa: harapós
Csapda típusa: mechanikai
Depth: 6,1 cm
Felhasználási terület: külső
Olyasmi: egy csapda
Súly: 200 g
Width: 10 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: