Ügyfélszolgálat:info@jeza.hu

RYOBI RSH3045U ágaprítógép, 3000W

Kód: RY5133004335
Ft144 700 / ks Ft119 587 ÁFA nélkül
Raktáron (>1000 ks)
Szállítási lehetőségek

A RYOBI 3000 W csendes elektromos hengeres ágaprító 55 literes tartállyal egy nagy teljesítményű, kompakt gép, amelyet tüzelőanyagként, talajtakaró vagy komposzt anyagként való ágak feldolgozására használnak.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A RYOBI RSH3045U elektromos hengeres ágaprítógép 3000 W teljesítménnyel ideális segítőtárs a fahulladék feldolgozásához metszés után, bokrok és fák tüzelőanyagként történő kezeléséhez vagy fiatalításához, vagy talajtakaró vagy komposzt anyagként. Az aprítógép pótolhatatlan segítőtárs a kertek, gyümölcsösök karbantartásában.

Motor

A ágaprítógép meghajtásáról egy nagy teljesítményű, 3000 W-os motor gondoskodik, amely akár 45 mm-es nagy zúzási teljesítményt biztosít. A kiváló minőségű elektronikus túlterhelés elleni védelem garantálja a problémamentes működést és a gép hosszú élettartamát. A motor problémamentesen automatikus hátramenet nyitó hátrameneti fokozattal rendelkezik a beragadt ágak egyszerű eltávolítása érdekében.

Szerkezete

A gép burkolata nagyon tartós, törésálló műanyagból készült. A zúzóberendezés fémtömbben van elhelyezve, és a gép oldalai meg vannak erősítve, így ellenállnak a repedésnek. A lassan mozgó zúzóhenger technológiája garantálja a gép rendkívül halk működését, így Ön nem zavarja a szomszédokat munka közben. A fogazott zúzóhenger magától behúzza az ágakat a gépbe, így sok erőfeszítést megkímél. Egy nagy, 55 l-es gyűjtődobozban elegendő mennyiségű anyag fér el.

A robusztus fémváz és a nagy szállítókerekek és fogantyú garantálja az egész gép kellemes kezelését. A biztonsági dugattyú használatával zöld anyagokat tol az aprítógépbe, miközben ujjait biztonságos távolságban tartja a vágókorongoktól.

Csomagolás

  • Ágaprító
  • Forgácstartály
  • anyagmozgató

A csomag része egy áttekinthető használati útmutató, amelyet a kapcsolódó dokumentumok között is letölthet.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ágaprítók
Súly: 21 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: