Ügyfélszolgálat:info@jeza.hu

RYOBI RSH2545B ágaprító, hengeres, 2500 W

Kód: RY5133002512
Ft104 000 / ks Ft85 950 ÁFA nélkül
Raktáron (294 ks)
Szállítási lehetőségek

A RYOBI 2500 W csendes elektromos hengeres ágaprító 40 literes tartállyal egy nagy teljesítményű, kompakt gép, amelyet tüzelőanyagként, talajtakaró vagy komposzt anyagként való ágak feldolgozására használnak.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A RYOBI RSH2545B elektromos hengeres ágaprítógép 2500 W teljesítménnyel ideális segítőtárs a fahulladék feldolgozásához metszés után, bokrok és fák tüzelőanyagként történő kezeléséhez vagy fiatalításához, vagy talajtakaró vagy komposzt anyagként. Az aprítógép pótolhatatlan segítőtárs a kertek, gyümölcsösök karbantartásában.

Motor

A ágaprítógép meghajtásáról egy nagy teljesítményű, 2500 W-os motor gondoskodik, amely akár 45 mm-es nagy zúzási teljesítményt biztosít. Az edzett acélból készült két megfordítható tárcsa mechanizmusa finom talajtakaróvá aprítja az ágakat, szárakat és bokrokat. A kiváló minőségű elektronikus túlterhelés elleni védelem garantálja a problémamentes működést és a gép hosszú élettartamát. A motor problémamentesen automatikus hátramenet nyitó hátrameneti fokozattal rendelkezik a beragadt ágak egyszerű eltávolítása érdekében.

Szerkezete

A gép burkolata nagyon tartós, törésálló műanyagból készült. A zúzóberendezés fémtömbben van elhelyezve, és a gép oldalai meg vannak erősítve, így ellenállnak a repedésnek. A 40 l-es gyűjtődobozban elegendő mennyiségű anyag fér el. A robusztus fémváz, a nagy szállítókerekek és a fogantyú garantálja az egész gép kellemes kezelését. A biztonsági dugattyú használatával zöld anyagokat tol az aprítógépbe, miközben ujjait biztonságos távolságban tartja a vágókorongoktól.

Csomagolás

  • Ágaprítógép
  • Forgácstartály
  • anyagmozgató

A csomag része egy áttekinthető használati útmutató, amelyet a kapcsolódó dokumentumok között is letölthet.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ágaprítók
Súly: 13.4 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: