Ügyfélszolgálat:info@jeza.hu

RYOBI RBL1820S40F akkumulátoros ventilátor

Kód: RY5133004180
Nincs értékelés
Márka: Ryobi
Ft68 700 / ks Ft56 777 ÁFA nélkül
Raktáron (802 ks)

A RYOBI könnyű és erős akkus lombfúvó 18 V-os motorral tökéletes a hátsó udvarok, teraszok és kertek tisztítására. 245 km/h légáramával könnyen eltávolítható kupacokba söpri a leveleket és egyéb hulladékokat. Ez a modell 4,0 Ah-s akkumulátorral és töltővel érkezik.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A nagy teljesítményű RYOBI RBL1820S40F, 18 V-os akkus lombfúvó felbecsülhetetlen értékű segítője az őszi nagytakarításhoz a kertben és a ház körül. A fúvó egyszerűen egyetlen kupacba tudja fújni a leveleket és egyéb hulladékokat, amelyeket aztán kényelmesen eltávolíthat. Különösen alkalmas olyan helyekre, ahol nincs hozzáférés az elektromos áramhoz, vagy ha nem kívánja kezelni a tápkábelt.

Motor

A ventilátort 18 V-os erős villanymotor hajtja, kellően nagy teljesítménnyel. A 245 km/h-s légáramlási sebességnek köszönhetően még a nedves és ragacsos leveleket is könnyedén eltávolíthatod. Ha igazán erős légáramra van szükség, a gépet speciális nagynyomású turbófúvókával szereljük fel.

Előnyök

  • Erőteljes 18V-os motor
  • Légáramlási sebesség 245 km/h
  • Könnyű szerkezet
  • Nagynyomású fúvóka
  • Hátsó fogantyú csúszásmentes bevonattal a még nagyobb kényelem érdekében
  • Kivehető kifolyó a könnyű tároláshoz vagy szállításhoz
  • Csendes működés, nincs károsanyag-kibocsátás vagy kábel, nincsenek fogyóeszközök (olaj, benzin, gyújtógyertyák, szűrők stb.)

One Plus ™

A légfúvó a One Plus™ sorozathoz tartozik, ahol egy akkumulátort elhelyezhet a kerti szerszámaiban használt szerszámokba - kaszák, sövénynyírók vagy vágógépek, de a műhelyben is - köszörűk, fúrók vagy egyenes fűrészek.

Ez a modell akkumulátorral és töltővel érkezik. A légfúvó legjobb teljesítményének és ergonómiájának elérése érdekében 5 Ah Lithium+ akkumulátor használatát javasoljuk. Könnyedén vásárolhat tartalék töltőt és nagyobb teljesítményű akkumulátort e-shopunkban akár egyenként, akár előnyösebben szettben.

A csomag egy használati utasítás tartalmaz, amelyet a kapcsolódó dokumentumok között is letölthet.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Lombszívók
Súly: 2.4 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: