AKU légfúvó RYOBI OBL1820S

Kód: RY5133002663
Ft35 200 / ks Ft29 091 ÁFA nélkül
Raktáron (286 ks)
Szállítási lehetőségek

A könnyű és erős RYOBI akkumulátoros légfúvó 18 V-os motorral tökéletes a hátsó udvarok, teraszok és járdák tisztítására. 245 km/h légáramával könnyen eltávolítható kupacokba söpri a leveleket és egyéb hulladékokat. Ezt a modellt akkumulátor és töltő nélkül szállítjuk.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A nagy teljesítményű akkus RYOBI OBL1820S, 18 V légfúvó felbecsülhetetlen értékű segítőtárs az őszi nagytakarításhoz a kertben és a ház körül. A fúvó egyszerűen egyetlen kupacba tudja fújni a leveleket és egyéb hulladékokat, amelyeket aztán kényelmesen eltávolíthat. Különösen alkalmas olyan helyekre, ahol nincs hozzáférés az elektromos áramhoz, vagy ha nem kívánja kezelni a tápkábelt.

Motor

A ventilátort 18 V-os erős villanymotor hajtja, kellően nagy teljesítménnyel. A 245 km/h-s légáramlási sebességnek köszönhetően még a nedves és ragacsos leveleket is könnyedén eltávolíthatod. Ha igazán erős légáramra van szükség, a gépet speciális nagynyomású turbófúvókával szereljük fel.

Előnyök

  • Erőteljes 18V-os szénmentes motor
  • Légáramlási sebesség 200 km/h
  • Könnyű szerkezet
  • Nagynyomású fúvóka
  • Hátsó fogantyú csúszásmentes bevonattal a még nagyobb kényelem érdekében
  • Kivehető kifolyó a könnyű tároláshoz vagy szállításhoz
  • Csendes működés, nincs károsanyag-kibocsátás vagy kábel, nincsenek fogyóeszközök (olaj, benzin, gyújtógyertyák, szűrők stb.)

One Plus ™

A légfúvó a One Plus™ sorozathoz tartozik, ahol egy akkumulátort elhelyezhet a kerti szerszámaiban használt szerszámokba - kaszák, sövénynyírók vagy vágógépek, de a műhelyben is - köszörűk, fúrók vagy egyenes fűrészek.

Ez a modell akkumulátor és töltő nélkül érkezik. A légfúvó legjobb teljesítményének és ergonómiájának elérése érdekében 4 Ah Lithium+ akkumulátor használatát javasoljuk. Könnyedén vásárolhat tartalék töltőt és nagyobb teljesítményű akkumulátort e-shopunkban akár egyenként, akár előnyösebben szettben.

A csomag egy használati utasítást tartalmaz, amelyet a kapcsolódó dokumentumok között is letölthet.

  •  

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Lombszívók
Súly: 2.4 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: