LEGI 3 x 0,9 m erkélyparaván, sötétszürke

Kód: ZJSG03601RD03
Ft17 000 / szerep Ft14 050 ÁFA nélkül
Pillanatnyilag nem elérhető
Szállítási lehetőségek
A tétel elfogyott…

A sötétszürke színű rattan paraván megvédi kertjét, vagy erkélyét a kíváncsi tekintetektől az egész év során. Magasság 0,9 m x hossz 3 m. Feltekert állapotban szállítjuk.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az elegáns, zöld rattan dizájnú LEGI erkélyparaván megszépíti teraszát, erkélyét, vagy kertjét és megőrzi magánéletét. Használja az erkélyparavánokat, hogy magánszférája valóban csak az Öné legyen és zavartalanul pihenhessen.

Anyag

A paraván alak- és színstabil polietilénből készült. Az egyes szálak hegesztve vannak, ami biztosítja, hogy az alakítás során a szálak nem kuszálódnak össze. Az anyag ellenáll az UV sugárzásnak, fagynak, penésznek, szennyeződésnek és víznek is. Szakítható, hajlítható és tetszőleges formára vágható. A mesterséges rattan könnyen mosható, kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas anyag. Mindezen tulajdonságok nagyon hosszú, akár 20 éves élettartamot biztosítanak.

Összeszerelés

Mérje meg erkélyét, vagy teraszát és ollóval, vagy késsel szabja be a paravánt a kívánt méretre. Ezt követően a paravánt be lehet szőni a válaszfalak közé. Szorítóhuzalokkal közvetlenül belülről, vagy kívülről rögzíthető a korlátra. A szélfújta oldalon vastagabb csíkokat helyezzen el egymástól kb. 15-20 cm-re, a védett oldalon elegendő 30-50 cm távolság az egyes csíkok között. A teljes szerelési és karbantartási eljárás az útmutatóban található.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Erkély paravánok
Jótállás: 2 év
Súly: 3.51 kg
Hoszaság: 3 m
Szín: tmavo sivá
Magasság: 0,9 m
Méret: 0,9 x 3 m
Csomag méretei: 20 x 20 x 92 cm
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: