Erkély paraván LEGI 3 x 0,9 m, sötétbarna

Kód: ZJSG03601RD02
Ft17 000 / szerep Ft14 050 ÁFA nélkül
Kiszállítás 24 órán belül (11 szerep)
Szállítási lehetőségek

A sötétbarna rattan paraván védi kertjét vagy erkélyét, és egész évben magánéletet biztosít. Magasság 0,9 m x hossz 3 m. Tekercsben szállítjuk.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az elegáns, sötétbarna rattan dizájnú LEGI erkélyparaván megszépíti teraszát, erkélyét vagy kertjét, és több magánéletet biztosít. Használja az erkély paravánokat, hogy egyedülálló magánéletet teremtsen, és ne zavarják a pihenés pillanatait.

Anyag

A paraván alak- és színstabil polietilénből készült, az egyes szálak hegesztési technológiája, amely biztosítja, hogy az anyag ne rázódjon meg az alakítás során. Az anyag ellenáll az UV sugárzásnak, fagynak, penésznek, szennyeződésnek és víznek. Szakító, hajlítható és tetszőleges formára vágható. A mesterséges rattan egy kétoldalas, könnyen mosható anyag, kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas. Mindezen tulajdonságoknak köszönhetően nagyon hosszú, akár 20 éves élettartammal rendelkezik.

Összeszerelés

Mérje meg erkélyét vagy teraszát, és ollóval vagy késsel állítsa be a paravánt a kívánt méretre. Ezt követően a paravánt be lehet szőni a válaszfalak közé, vagy közvetlenül belülről vagy kívülről rögzíthető a korlátra szorítóhevederekkel. A szél felőli oldalon vastagabb csíkokat helyezzen el egymástól kb. 15-20 cm-re, a hátulsó oldalon elegendő 30-50 cm távolság az egyes csíkok között. A teljes telepítési és karbantartási eljárás az útmutatóban található.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Erkély paravánok
Jótállás: 3 év
Súly: 3.51 kg
Hoszaság: 3 m
Szín: sötétbarna
Anyag: polyethylén
Magasság: 0,9 m
Méret: 0,9 x 3 m
Csomag méretei: 20 x 20 x 92 cm
5
3x
4
0x
3
4x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
M Szerző | 24.3.2024
Nagyon szép szilárd anyag. Az erkélyen nagyszerű célt szolgál. A magánélet csodálatos érzése.
5
FR Szerző | 25.4.2021
Mindkét loggián vannak ezek a képernyők, betöltik az adott célt, és eddig teljes mértékben elégedettek vagyunk.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: