Ügyfélszolgálat:info@jeza.hu

Kerti tömlő BRADAS SPRINT 1", 25 m, átlátszatlan zöld

Kód: BRWFS125
Ft13 200 / db Ft10 909 ÁFA nélkül
Raktáron (11 db)
Szállítási lehetőségek

Kiváló minőségű háromrétegű kerti tömlő BRADAS SPRINT, átmérője 1", hossza 25 m, zöld, kötött kereszt textil erősítéssel.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Van kertje, és azt szeretné, hogy mindig zöld legyen és virágozzon? Szeretne gazdag gyümölcs- és zöldségtermést? Ezért jó minőségű öntözést kell választani.

A kiváló minőségű, háromrétegű, 1" átmérőjű BRADAS SPRINT kerti tömlő lágyított és fekete PVC anyag kombinációjából készült, szintetikus szálak nyomófonatával szerelve. A tömlő hőállósága -15°-tól - +60°C. Kiváló minőségű feldolgozásának köszönhetően alkalmas mezőgazdasági és kerti használatra.

A belső fekete réteg megakadályozza az algák képződését és biztosítja az UV-védelmet. A szintetikus szálak középső rétege nagy nyomásállóságot biztosít a tömlőnek. A külső sima réteg nagy kopásállóságot biztosít, a tömlő jobban siklik a terepen, és tökéletes tulajdonságokat biztosít, ha igényesebb körülmények között használják, például közvetlen érintkezés vastag bokrokkal és hasonlók. A tömlő hossza 25 m. Színe átlátszatlan zöld.

A tömlő tulajdonságainak köszönhetően alkalmas normál vízvezetékről történő öntözésre, de szivattyúk, vízművek és egyéb tartozékok csatlakoztatására is.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kerti tömlő
Jótállás: 24 hónap
Súly: 8.25 kg
Szín: zöld
Tömlő típusa: öntözés
Átlagos: 1"
Hossz: 25 m

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: