Ügyfélszolgálat:info@jeza.hu

Kerti tömlő BRADAS SPRINT 3/4", 25m, átlátszatlan zöld

Kód: BRWFS3/425
Ft7 300 / db Ft6 033 ÁFA nélkül
Raktáron (4 db)
Szállítási lehetőségek

Kiváló minőségű háromrétegű kerti tömlő BRADAS SPRINT, átmérője 3/4", hossza 25 m, zöld, kötött kereszt textil erősítéssel.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Van kertje, és azt szeretné, hogy mindig zöld legyen és virágozzon? Szeretne gazdag gyümölcs- és zöldségtermést? Ezért jó minőségű öntözést kell választani.

A kiváló minőségű, háromrétegű,  3/4" átmérőjű BRADAS SPRINT kerti tömlő lágyított és fekete PVC anyag kombinációjából készült, szintetikus szálak nyomófonatával szerelve. A tömlő hőállósága -15°-tól - +60°C. Kiváló minőségű feldolgozásának köszönhetően alkalmas mezőgazdasági és kerti használatra.

A belső fekete réteg megakadályozza az algák képződését és biztosítja az UV-védelmet. A szintetikus szálak középső rétege nagy nyomásállóságot biztosít a tömlőnek. A külső sima réteg nagy kopásállóságot biztosít, a tömlő jobban siklik a terepen, és tökéletes tulajdonságokat biztosít, ha igényesebb körülmények között használják, például közvetlen érintkezés vastag bokrokkal és hasonlók. A tömlő hossza 25 m. Színe átlátszatlan zöld.

A tömlő tulajdonságainak köszönhetően alkalmas normál vízvezetékről történő öntözésre, de szivattyúk, vízművek és egyéb tartozékok csatlakoztatására is.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kerti tömlő
Jótállás: 24 hónap
Súly: 4.8 kg
Szín: zöld
Tömlő típusa: öntözés
Átlagos: 3/4"
Hossz: 25 m

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: