AKU láncfűrész RYOBI OCS1830

Kód: RY5133002829
Ft87 300 / db Ft72 149 ÁFA nélkül
Raktáron (>1000 db)
Szállítási lehetőségek

A 30 cm-es léchosszú szénkefe nélküli akkumulátoros RYOBI 18 V-os láncfűrész kiváló segítőtárs a fák kivágásánál és ágtalanításánál, törzsek, rönkök, valamint fatermékek vágásakor. A fűrészt otthoni és hobbi használatra használhatja. Ezt a modellt akkumulátor és töltő nélkül szállítjuk.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A nagy teljesítményű, 18 V-os akkumulátoros RYOBI OCS1830 láncfűrész 30 cm-es rúdhosszal az ideális mezőgazdasági osztályú fűrész minden ház és kert körüli munkához. Nélkülözhetetlen segítő nyaralók, nyaralók, családi házak környezetében ágmetszéshez, fa-, bokrok kivágásához, tűzifa- vagy ácsmunkákhoz, építési munkákhoz. Különösen alkalmas olyan helyekre, ahol nincs hozzáférés az elektromos áramhoz, vagy ha nem kívánja kezelni a tápkábelt.

Motor

A fűrészt egy 18 V-os erős, prémium kefe nélküli, nagy nyomatékú villanymotor hajtja, amely még nehéz körülmények között is prémium teljesítményt nyújt. A fűrész strapabíró felépítésű, optimális súlyelosztással és egyensúlyozással rendelkezik a könnyű és biztonságos kezelés érdekében. A hátsó fogantyú gumírozott és formázott, így bármilyen helyzetben kényelmesen használható.

Vágóeszköz

A 30 cm hosszú Oregon® rúd minőségi lánccal lehetővé teszi a közepes méretű rönkök vágását, az erdőtakaró metszését vagy a tűzifa előkészítését a fűtési szezonra. A láncot egyszerűen a gép oldaláról kell megfeszíteni, szerszámok használata nélkül. Az automatikus lánc- és rúdkenés egyenletes vágást és hosszú élettartamot biztosít. A fűrész gyors mechanikus és elektronikus láncfékrendszerrel van felszerelve a kezelő maximális biztonsága érdekében.

Előnyök

 • Minőségi Oregon lánc és rúd 30 cm hosszú
 • Lánc sebessége 10 m/s
 • Szerszám nélküli láncfeszítő rendszer
 • A rúd és a fűrészlánc automatikus kenése
 • Dupla biztonsági láncfék
 • Softgrip fogantyú a kényelmes használat érdekében
 • Csendes működés, nincs károsanyag-kibocsátás vagy kábel, nincsenek fogyóeszközök (olaj, benzin, gyertyák, szűrők stb.)

Csomag tartalma

 • AKU láncfűrész
 • vezetősáv OREGON
 • fűrészlánc OREGON
 • a rúd védőburkolata
 • lánc- és rúdolaj

One Plus ™

A fűrész a One Plus™ sorozathoz tartozik, ahol egy akkumulátort elhelyezhet a kerti szerszámaiban használt szerszámokba - kaszák, fúvók, sövénynyírók vagy vágógépek, de a műhelyben is - köszörűk, fúrók vagy egyenes fűrészek.

Ezt a modellt akkumulátor és töltő nélkül szállítjuk. Az optimális teljesítmény és üzemidő érdekében 4,0 Ah vagy nagyobb kapacitású akkumulátor használatát javasoljuk. A töltőt és az akkumulátort könnyedén megvásárolhatja e-shopunkban, akár egyenként, akár előnyösebben szettben.

A csomag egy használati utasítás tartalmaz, amelyet a kapcsolódó dokumentumok között is letölthet.

A biztonságos munkavégzés érdekében ne felejtsen el munkavédelmi szemüveget és munkakesztyűt használni.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Akkumulátoros láncfűrészek
Súly: 4.1 kg
Töltő tartozék: Nie
Tápegység: AKU
Feszültség: 18V
Az elemek száma a csomagban: 0 ks

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: