AKU láncfűrész RYOBI RY36CSX35A-0

Kód: RY5133004595
Ft111 400 –10 % Ft99 800 / db Ft82 479 ÁFA nélkül
Kiszállítás 24 órán belül (1 db)
Szállítási lehetőségek

A 35 cm-es rúdhosszúságú akkumulátoros RYOBI 36 V-os láncfűrész kiváló segítőtárs a fák ki- és ágtalanításához, törzsek, rönkök, fatermékek vágásához. A fűrészt otthoni és hobbi használatra használhatja. Ezt a modellt akkumulátor és töltő nélkül szállítjuk.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A nagy teljesítményű, 36 V-os akkumulátoros RYOBI RY36CSX35A-0 láncfűrész 35 cm-es rúdhosszal az ideális mezőgazdasági osztályú fűrész minden ház és kert körüli munkához. Nélkülözhetetlen segítő nyaralók, családi házak környezetében ágmetszéshez, fa-, bokrok kivágásához, tűzifa- vagy asztalosmunkákhoz, építési munkákhoz. Különösen alkalmas olyan helyekre, ahol nincs hozzáférés az elektromos áramhoz, vagy ha nem kívánja kezelni a tápkábelt.

Motor

A fűrészt egy erőteljes, 36 V-os, nagy nyomatékú kefe nélküli motor hajtja, amely 2100 perc/1 sebességet ér el, így még keményebb körülmények között is kiemelkedő teljesítményt nyújt. A fűrész strapabíró felépítésű, optimális súlyelosztással és egyensúlyozással rendelkezik a könnyű és biztonságos kezelés érdekében.

Vágóeszköz

A 35 cm hosszú Oregon® rúd minőségi lánccal lehetővé teszi a közepes méretű rönkök vágását, az erdőtakaró metszését vagy a tűzifa előkészítését a fűtési szezonra. A láncot egyszerűen a gép oldaláról kell megfeszíteni, szerszámok használata nélkül. Az automatikus lánc- és rúdkenés egyenletes vágást és hosszú élettartamot biztosít. A fűrész gyors mechanikus és elektronikus láncfékrendszerrel van felszerelve a kezelő maximális biztonsága érdekében.

Előnyök

 • Minőségi Oregon lánc és rúd 35 cm hosszú
 • Robusztus felépítés és nagy fűrészteljesítmény
 • Láncsebesség 21 m/s a gyors és erőteljes vágásért
 • Szerszám nélküli láncfeszítő rendszer
 • A rúd és a fűrészlánc automatikus kenése
 • Dupla biztonsági láncfék
 • Rezgéscsillapító fogantyú puha markolattal a kényelmes használat érdekében
 • Csendes működés, nincs károsanyag-kibocsátás vagy kábel, nincsenek fogyóeszközök (olaj, benzin, gyújtógyertyák, szűrők stb.)

Csomag tartalma

 • AKU láncfűrész
 • vezetősín OREGON
 • OREGON fűrészlánc
 • a rúd védőburkolata
 • lánc- és rúdolaj

MAX POWER™

A nagy teljesítményű, 36 V-os MAX POWER™ Lithium+ akkumulátor nagyobb teljesítményt, hosszabb üzemidőt és jobb tartósságot biztosít a korábbi lítium-ion technológiához képest, és a benzinüzemű szerszámokéhoz hasonló teljesítményt nyújt. Egy akkumulátor minden 36 V-os géphez.

Ez a modell akkumulátor és töltő nélkül érkezik. A töltőt és az akkumulátort könnyedén megvásárolhatja e-shopunkban, akár egyenként, akár előnyösebben szettben.

A csomag egy használati utasítás tartalmaz, amelyet a kapcsolódó dokumentumok között is letölthet.

A biztonságos munkavégzés érdekében ne felejtsen el védőszemüveget és kesztyűt használni.

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Akkumulátoros láncfűrészek
Súly: 5.2 kg
Töltő tartozék: Nie
Tápegység: AKU
Feszültség: 36V
Az elemek száma a csomagban: 0 ks

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: