Akkumulátoros láncfűrész EINHELL GE-LC 36/35 Li-Solo

Kód: EH4501780
Ft71 100 / ks Ft58 760 ÁFA nélkül
Raktáron (8 ks)
Szállítási lehetőségek

Az AQUINNA kerti szivattyú két 18 V-os Power X-Change akkumulátorból nyeri energiáját. Az akkumulátoron három LED-es akkumulátorállapot-jelző található, amely világosan mutatja az aktuális töltöttségi állapotot. Ezeket az akkumulátorokat továbbá minden Power X-Change család tagja esetén használhatja. Ezek az akkumulátorok nem részei a szállításnak. Az akkumulátorokat és gyorstöltőt külön megvásárolhatja webáruházunkban, például indítókészletként.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Erős AKK lánthalas láncfűrész EINHELL GE-LC 36/35 Li-Solo 35 cm hosszú láncvezetővel megbízható munkaeszköz kisebb és közepes fák kivágásához, tűzifa feldolgozásához, valamint építési fával való vágáshoz és daraboláshoz. Az Einhell lánthalas AKK fűrésszel könnyedén és kényelmesen dolgozhat minden kertész.

Meghajtás

Az új Power X-Change akkumulátorrendszernek köszönhetően a fűrész két teljesítményes 18 V-os akkumulátorral rendelkezik, amelyeket a Brushless Motor Einhell hajt meg, ecset nélküli elektromotorral, hosszú üzemidőt biztosítva anélkül, hogy zavaró hálózati kábelt kellene használni. Minden akkumulátornak van akkumulátor állapotjelzője, három LED-del, amelyek segítségével az aktuális töltési szint egyértelműen megjelenik a felhasználó számára. Ezenkívül az akkumulátorokat használhatja az összes Power X-Change család eszközéhez is. Ezek az akkumulátorok nem tartozékok. A akkumulátorokat és gyorstöltőt külön vásárolhatja meg webáruházunkban, például indító készletként.

Vágóberendezés

A lánthalas AKK fűrésznek köszönhetően a minőségi Oregon láncvezetőnek és láncnak, 350 milliméteres láncvezető hosszúsággal és 15 m/s vágási sebességgel megbirkózik még nagyobb törzsekkel is. A lánc cseréje és a láncfeszítés nélkülözi az eszköz használatát. A robosztus fogasztó fémből készült. További biztonságot nyújt a visszacsapás elleni védelem, az azonnal leálló láncfék és a láncfogó tartó. Az ergonomikus fogantyú puha fogással még hosszabb vágási idő sem jelent problémát, valamint a nehezen kezelhető anyagok feldolgozása sem. A lánc kenése automatikus. A kenéshez nagy töltőnyílás áll rendelkezésre. Az olajtartály térfogata 120 ml.

Előnyök

  • Power X-Change családtag, szükséges hozzá 2 x 18 V-os akkumulátor
  • Einhell Brushless motor - ecset nélküli elektromotor
  • Magas minőségű Oregon lánc és láncvezető
  • Láncfeszítés és lánccsere nélkülözve a náradék használatát
  • Visszacsapás elleni védelem az azonnali láncfékkel
  • Ergonomikus fogantyú puha fogással
  • Fogasztó kovácsolt fogazattal
  • Nagy olajt öltő nyílás
  • Automatikus láncolajozás
  • Láncfogó tartó

Ahhoz, hogy munkája mindig biztonságos legyen, ne felejtse el használni a munkavédelmi védőszemüveget és a munkakesztyűket.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Akkumulátoros láncfűrészek
Jótállás: 24 hónap
Súly: 5.2 kg
Tápegység: AKU
A kard hossza: 35 cm
Csomag méretei (H x Sz x Ma): 260 x 500 x 252 mm
Olajtartály térfogata: 115 mL
Súly: 5,2 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: