Akkumulátoros láncfűrész EINHELL GE-LC 18/25 Li-Solo

Kód: EH4501761
Ft51 100 / ks Ft42 231 ÁFA nélkül
Kiszállítás 24 órán belül (1 ks)
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

Teljesítményes AKKU láncfűrész EINHELL GE-LC 18/25 Li-Solo 25 cm hosszú fűrészéllel megbízható munkaeszköz kisebb és közepes méretű fák kivágásához és átvágásához, tűzifa feldolgozásához, valamint építési fához való rövidítéséhez és vágásához. Az Einhell AKKU láncfűrésszel könnyedén és kényelmesen dolgozhat minden kertész.

Hajtás

Az új Power X-Change akkumulátor rendszernek köszönhetően a láncfűrész 18 V-os akkumulátorral rendelkezik hosszú üzemidővel és zavaró vezeték nélküli használattal. Minden akkumulátornak van egy akkumulátor állapotjelzője három LED diódával, amelyek segítségével a felhasználó számára egyértelműen látható az aktuális töltöttségi szint. Ezeket az akkumulátorokat lehet használni minden Power X-Change család eszközéhez. Ezek az akkumulátorok nem részei a csomagnak. Az Akkumulátorokat és gyorstöltőt önállóan vásárolhatja meg webáruházunkban, vagy például indítókészletként.

Vágóberendezés

A felhasználóbarát és biztonságos AKKU láncfűrész minőségi láncfűrésszel és OREGON minőségű láncszemmel ideális kombináció. A visszacsapás elleni védelem és a lánc azonnali mechanikus fékezése biztosítja a felhasználó optimális biztonságát. Ez azonnal aktiválódik a fűrész kivágásakor, így a lánc azonnal leáll. Ha a lánc meglazul, a lánc retesze azonnal elkapja azt. A masszív fogazott fémszorító biztosítja a biztonságos és kényelmes vezetést minden munka során, az Einhell AKKU láncfűrész ergonomikus fogantyúja továbbá szilárd és kényelmes fogást biztosít. A lánc feszességét szerszám nélkül is könnyen szabályozhatja, és a lánc cseréjéhez sem szükséges semmilyen eszköz. Az automatikus láncolajozású olajtartály szükség esetén könnyen feltölthető a nagy olajtöltő nyíláson keresztül.

Előnyök

  • Minőségi lánc és OREGON lánckerék
  • Lánc feszítése és cseréje eszköz nélkül
  • Ergonomikus fogantyú
  • Masszív fogazott fémszorító
  • Visszacsapás elleni védelem és azonnali láncfék
  • Nagy olajtöltő nyílás
  • Automatikus láncolajozás
  • Lánc retesze

Annak érdekében, hogy munkája mindig biztonságos legyen, ne felejtse el használni a munka védőszemüveget és munkakesztyűt.

```

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Akkumulátoros láncfűrészek
Jótállás: 24 hónap
Súly: 3.99 kg
Tápegység: AKU
A kard hossza: 250 mm
Csomag méretei (H x Sz x Ma): 225 x 480 x 245 mm
Olajtartály térfogata: 200 ml
Súly: 4 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: