Ügyfélszolgálat:info@jeza.hu

Kerti tároló doboz LANITPLAST S751

Kód: LG2398
Nincs értékelés
Márka: Lanit Plast
Ft115 400 / db Ft95 372 ÁFA nélkül
Raktáron (16 db)

Fa tárolódoboz szemetesekhez, sz 65 x h 92 x ma 105 cm, természetes fa 16 mm, nyomás impregnálás.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Fából készült tárolódoboz a hulladéktartály fedésére. A fát nyomásálló impregnálással kezelik a penész ellen, de mégis javasoljuk, hogy a kültéri fa megfelelő felületkezelésével kezeljük (az Ön választása szerint).

Alapvető funkciók:

 • design természetes fa vastagsága 16 mm
 • nyomás impregnálás penész ellen - zöldes színű
 • rendkívül gyors összeszerelés
 • külső méretek 65 x mély 92 x ma 105 cm

Felület kidolgozása:

A gyártás során nyomással impregnált fát használtak. Ez egy nagyon hatékony és környezetbarát módszer a fa védelmére. Hígított nagynyomású impregnáló sókat nyomnak a fa belső szerkezetébe egy ipari nyomókamrában, így a kezelt fa magas nedvességtartalommal bír az eljárás végén, és nagyon lassan szárad. Ezért a nyomással impregnált fa sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, különösen a tipikus zöldes, vöröses, kékes vagy szürkés színű. A fa felületén gyakran lehetnek apró szürke / zöldes / fehér foltok. Eleinte gyakran penésznek minősül. Legtöbbjük ártalmatlan sókristály, amely a felszínen fa gyantás komponenseivel kombinálódik. Ezek a pontok végül eltűnnek és felismerhetetlenné válnak. A felszínen lévő sókristályokat a gondos nyomásos impregnálás minőségi jellemzőjének tekintik. A nagyobb fekete pontok már valóban penészgé válhatnak, ami könnyen előfordulhat impregnált fa beltéri tárolásakor vagy elégtelen szellőzés mellett. A mechanikus tisztítás gyakran elegendő azok eltávolításához. Súrolja az erősen érintett területeket háztartási klórtisztítóval. A penész pöttyök csak a fa felületén vannak, és a nyomással impregnált fa teljesen természetes tulajdonságai.

Összeszerelés előtt az alkatrészeket kívülről és belülről mélyhatású alapozóval (megelőzés elleni védelem a kiégés és a penész ellen) kell kezelni. A végső bevonáshoz használjon időjárásnak ellenálló, jó fizikai tulajdonságokkal rendelkező foltot a belső térben, amely megvédi a fát a nedvességtől és a napfénytől. A faimpregnálószernek egyszerre kell víztaszítónak, fényállónak és nedvességállónak lennie. Győződjön meg arról, hogy a fa impregnálószer elegendő szín pigmentet tartalmaz, különben a fa elszürkülhet. Ne használjon lakkot! Kérjen részletes tanácsot egy speciális festékkereskedőtől a természetes tűlevelű fa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó munkamenetét. Vigyen fel egy másik réteget a tökéletes szárítás és szellőzés után. Az alapos favédelem alapvetően befolyásolja a fatermék élettartamát !!

Értesítés:
 • szétszerelt állapotban szállítjuk a terméket
 • a képen látható termék tartalmazhat opcionális kiegészítőket vagy elemeket, amelyeket az alapcsomag nem tartalmaz
 • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú otthoni használatra szolgál

  A csomag méretei:

  • csomag 121 x 108 x 95 cm / 85 kg

  Kiegészítő paraméterek

  Kategória: Kerti tároló dobozok
  Súly: 85 kg
  Szín: fa színu
  Mélység: 92 cm
  Építőanyag: drevo
  Szélesség: 65 cm
  Magasság: 105 cm
  Szűrési paraméter: Mélység: 90 - 99 cm
  Paraméter a szűréshez:szélesség: 60 - 69 cm
  Paraméter a szűréshez: magasság: 100 - 109 cm

  Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

  Ezt a mezőt ne töltse ki: