Ügyfélszolgálat:info@jeza.hu

SuperCat PRO SwissInno patkánycsapda

Kód: SW1191001
Ft1 480 / db Ft1 223 ÁFA nélkül
Raktáron (20 db)
Szállítási lehetőségek

Az intelligens kioldó mechanizmus és a hatalmas ütőerő kombinációja a SuperCat PRO patkánycsapda legfontosabb jellemzői. Ez a rendszer gyorsan, megbízhatóan és a fajnak megfelelő módon öli meg a patkányokat. A rágcsálókat természetes csali vonzza, amely nem tartalmaz mérgeket és vegyi anyagokat. Ez a patkánycsapda már megfelel a jövőbeli uniós szabványoknak, és úttörő szerepet tölt be a humánus növényvédelemben.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A leölt patkányok könnyen ártalmatlaníthatók anélkül, hogy kapcsolatba lépnének velük. Ehhez egyszerűen emelje fel a csapdát, és nyomja meg a fedelet a hátoldalon. Szabadalmaztatott, precíz kioldó mechanizmus. A nagy ütközési erő gyorsan és a fajnak megfelelő módon elpusztítja a patkányokat. Méreg- és peszticidmentes. Azonnali használatra kész csalival. Tartalék csalik állnak rendelkezésre.

Eljárás

 

1.) Aktiváld a SuperCat Pro Past patkányokat, egyszerűen nyomd le a kart és távolítsd el a fedelet a csaliról.

2.) A patkányok ritkán mennek nyílt terekbe, többnyire a falak mentén mozognak. Így helyezzen egy patkánycsapdát egy nyitott lyukon keresztül a falra.

3.) Higiénikusan, érintés nélkül távolítsa el! Annak érdekében, hogy egy döglött patkányt anélkül lehessen ártalmatlanítani, hogy megérintené, egyszerűen nyomja meg a hátsó fedelet. SuperCat csapda A patkánycsapda esetében azonnal újra felhasználható.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Állatriasztók
Súly: 0.156 kg
Szélesség: 10,5 cm
Magasság: 19 cm
A kártevő típusa: patkányok
Csapda típusa: mechanikai
Depth: 8,5 cm
Felhasználási terület: belső, külső
Olyasmi: egy csapda
Súly: 156 g

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: