RYOBI RY1400SF35B gyepszellőztető

Kód: RY5133004656
Ft92 400 / ks Ft76 364 ÁFA nélkül
Raktáron (5 ks)
Szállítási lehetőségek

Az elektromos 3 az 1-ben RYOBI gyepszellőztető, 1400 W teljesítménnyel 35 cm-es munkaszélességgel és 55 literes tárolóval ideális a pázsit metszésére, nád és moha eltávolítására. 2 cserélhető görgő a csomagban.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A RYOBI RY1400SF35B kombi 3 az 1-ben elektromos gyepszellőztető praktikus segítőtárs a pázsit karbantartásában. Alaposan eltávolítja a füvet és a növényi törmeléket, levegőzteti a pázsitot, így biztosítja a nedvesség és a tápanyagok jobb bejutását a talajba, és lehetővé teszi az egészséges, sűrű és gyönyörűen zöld pázsit elérését.

Motor

A műanyag vázban nagy teljesítményű, 1400 W-os bemeneti teljesítményű villanymotor kapott helyet, a henger kellően széles, 35 cm-es hatótávolsággal rendelkezik ahhoz, hogy megbirkózzanak a vastag és sokáig nem karbantartott fűvel. Két könnyen cserélhető, csapágyakban tárolt henger - egy henger huzalokkal a régi fű, gaz, moha stb. kifésülésére és egy henger 16 acélkéssel, amely ráadásul még mélyebbre fúrja a talajt, és javítja a nedvesség és a tápanyagok bejutását a talajba . Mélységállítás -12 mm és +2 mm között, nagy első kerekek a könnyű mozgatáshoz és állítható magasságú fogantyú. Mindez hatékonyabbá, egyszerűbbé és kellemesebbé teszi a gyepápolást.

Méretével és lefedettségi szélességével a levegőztető közepes méretű, akár 1000 m2-es telkekre is alkalmas elektromos áram rendelkezésre állása mellett.

Előnyök

  • Textilgyűjtő kosár 55 l űrtartalommal
  • Széles kidobó alagút
  • Hengerlöket 35 cm
  • Összecsukható kormány és első fogantyú a könnyű szállítás érdekében
  • Könnyen cserélhető huzal- és késgörgők
  • Biztonsági kapcsoló és elektromos tartó kábel

A csomag része egy áttekinthető használati útmutató, amelyet a kapcsolódó dokumentumok között is letölthet.

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Elektromos fűszellőztetők
Súly: 16.1 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: