Ügyfélszolgálat:info@jeza.hu

Ruhaszárító JUWEL COMFORT PLUS 600

Kód: LG1679
Nincs értékelés
Márka: Juwel
Ft58 800 / db Ft48 595 ÁFA nélkül
Raktáron (8 db)

Ruhaszárító, kézi védőtáska a szárítókötélhez + magasságállítás + földelőcsavar.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Gyártó - JUWEL, AUSZTRIA

A JUWEL az egyik legnagyobb európai házi- és kerti ruhaszárító prémium modell gyártója. E cég termékeit okos ötlet és tökéletes minőség jellemzi. A legtöbb hasonló termékhez hasonlóan a JUWEL termékeket sem a Távol-Keletről importálják, hanem európai minőségben állítják elő az osztrák Alpok közepén fekvő festői Imst városában.

Ruhák szárítása friss levegőn ... egyszerű és olcsó!

JUWEL COMFORT PLUS 600 - teljesen alumínium szabadtéri ruhaszárító védőtáskával (kézzel kell rögzíteni). 50 mm átmérőjű tartócső. Egyszerű működés kétlépcsős mechanizmussal. Egyszerű földelőcsavar a földbe történő rögzítéshez = semmit nem kell betonozni. Ez a modell változtatható magassággal állítható - kb. 140 cm és kb. 175 cm között. Körülbelül 52 m szárítókötél.

A szárító könnyen nyitható feszítőzsinórral.

Előnyök egy pillanat alatt

  • kb. 52 m-es szárítókötél
  • kar hossza 2,09 m
  • kétfokozatú reteszelő mechanizmus
  • állítható magasság 140 - 175 cm
  • 50 mm-es alumínium cső
  • a karok megerősített U-profilból készülnek
  • speciális perselyek a "mindig feszes" zsinórokhoz
  • műanyag egyszerű földelőcsavar

Automatikus védőburkolat = ponyva védőzsák, amely a szárítóba van beépítve. A szárító kinyitása előtt a tasakot "behúzzák" a tartócsőbe, ahol tárolják, amíg a szárító nyitva van. A szárító összeszerelése után a védőzsákot a két húr meghúzásával "kihúzzák", és a szárító köré terítik. Ez egy nagyon praktikus dolog, amelynek köszönhetően a szárító mindig tiszta marad. A táska színe ezüst.

Magasságbeállítás = a szárító magasságállításának lehetősége, modelltől függően, 140 cm és 190 cm között.

Megerősített U-profil = a szárító szárítókarjai ferde alumínium U-profilból készülnek, amely nagy hajlítási ellenállással bír és rendkívül nagy terhelést képes ellenállni. A szárító alapváltozatai standard alumínium téglalap alakú profilból készülnek.

Egyszerű földelőcsavar = a talajhoz való rögzítést műanyag földelőcsavarral oldják meg. A talajba csavarják (fúrják), és a szárító tartórudat helyezik bele. Nem szükséges semmit sem lehorgonyozni a betonba. Az előnye, hogy a talaj csavar az a lehetőség, hogy építsenek egy szárító a kertben bárhol, ahol a talaj csavar erősen fúrunk a földbe. A csavar műanyag kupakkal rendelkezik. A csavart egy síkban kell fúrni a felülettel, akkor a fűnyíró számára is biztonságos.

Horgok akasztókhoz = a függesztőkarok végén akasztók vannak. Ideális szárításra pl. Akasztóra akasztott férfiingek.

JUWEL - MŰKÖDIK !!!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ruhaszárítók
Súly: 4 kg
Szín: strieborna

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: