Ügyfélszolgálat:info@jeza.hu

Ponyva garázs 3,9x6,1 m - 62730EU

Kód: LG1379
1 értékelés
Márka: Shelterlogic
Ft340 800 / db Ft281 653 ÁFA nélkül
Raktáron (16 db)

Ponyva garázs, zöld vitorla, sz 390 x h 610 x m 360 cm, terület 23,79 m2.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Gyártó - ShelterLogic Corp., USA

Kiváló minőségű szilár ponyva pavilon amerikai gyártótól. A ponyva pavilon alkalmas a kertész, sport, medence, grill kemping és motoros kellékek tárolására. A nagyobb méretű ponyva pavilon használható, mint kocsi beálló.

Az amerikai ShelterLogic cég az egyik legismertebb ponyva gyártók közé tartozik a világpiacon.

Masszív és tartós szerkezet prémium korrózió gátló bevonattal, 35 mm átméreti acél csövekből ál össze. A SHELTERLOCK® 3x STEEL STABILIZERS összekötő rendszer növeli a szerkezet szilárdságát. A ponyva, háromrétegű, szövött szürkészöld polietilén (213 g/m2) felhasználásával készült, ellen ál a szakadásnak. A ponyva szilárd és termikusan stabil. A ponyva természetesen el van látva UV blokkolókkal, mint két oldaláról, amelyek megelőzik a ponyva fakulását. A ponyva rögzítő racsnik segítségével rögzített a szerkezethez. Cipzár használatával bezárható belépőnyílás. A csomag tartalma a rögzítő készlet (4 rögzítő a földbe hossza 38,1 cm).

Rövid leírás:

  • pavilon külméretei – szélesség 390 x hossz 610 x magasság 360 cm
  • belépőnyílás méretei – szélesség 240/320 x hossz 240 cm
  • fal magasság 180 cm
  • zöld vitorla
  • tömeg 132 kg

A ponyva, háromrétegű, szövött szürkészöld polietilén (213 g/m2) felhasználásával készült, ellen ál a szakadásnak. A ponyva szilárd és termikusan stabil. A ponyva felülete UV szűrő, mint két oldala ellátott 2UV filterrel, amely védi a ponyvát a fény csapadékkal szemben, az anyag el van látva UV blokkolókkal, amelyek megelőzik a ponyva fakulását. KÖZÉP EURÓPÁBAN a ponyva élettartama körülbelül 5 év, azonban lehet sokkal hosszabb, ugyanakkor sokkal rövidebb. Az élettartamát nagyban befolyásolják a külső hatások, mint mondjuk a fény csapadék (az intenzíven napsütött területen a ponyva élettartama rövidebb, mint a kevésbé napsütött területeken), időjárási viszonyok, (elsősorban a szél sebessége) légszennyezés (exhaláció, kiporzás, az eső sav tartalmaz adott területen). Az említett negatív külső hatások nagyban befolyásolják - rövidítik a polietilén ponyva élettartamát. Az élettartamhoz vonatkozó információk csak olyan esetben érvényesek, ha a ponyva rögzítése a szerkezetre a szerelési útmutató alapján történt.

Lapra szerelt kivitelben – 1 csomag – méretei 129,5 x 55 x 41,5 cm / 132 kg

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ponyvagarázs
Súly: 132 kg
Hoszaság: 6,1 m
Ajtó: ponyva
Szín: szürke-zöld
Alumínium/acél profilvastagság: 35 mm
Anyag: polyethylén
Építőanyag: acél
Padló - a csomag része: Nem
Szélesség: 3,9 m
Az ajtó szélessége: 2,4 m
Magasság: 3,7 m
Ajtómagasság: 2,4 m
A házajtó magassága: 180 cm felett
Beépített terület: 23,8 m2

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: