Ügyfélszolgálat:info@jeza.hu

Melegágy LANITPLAST NATUR 120/60 (S7274)

Kód: LG2385
Nincs értékelés
Márka: Lanit Plast
Ft106 900 / db Ft88 347 ÁFA nélkül
Raktáron (21 db)

Fából készült melegágy, sz 60 x h 120 x ma 90 cm , természetes fenyőfa 22 mm, belső geotextília.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A fa melegágyas LANITPLAST NATUR 1 (S7274) tökéletes megoldást kínál gyógynövényeinek vagy virágainak elhelyezéséhez. Virágok, gyógynövények, zöldségek, mindet szabadon elhelyezheti gyakorlatilag bárhol a kertben. A melegágy külső magassága 90 cm. A virágágyás természetes kialakítású, fenyőprofilokból készül, így mindenképpen alkalmazkodik a kertjéhez. A fát nyomás impregnálással kezeljük, azonban javasoljuk, hogy a kültéri fa megfelelő felületkezelésével kezeljük (az Ön választása szerint) - pl. gombaellenes bevonat. A melegágy belső terét geotextíliák szegélyezik. Amikor rétegződés a talaj egy emelt ágy, javasoljuk alkalmazkodva a talaj szerkezetét, hogy a növényeket.

Felület kidolgozása:

A gyártás során nyomással impregnált fát használtak. Ez egy nagyon hatékony és környezetbarát módszer a fa védelmére. Hígított nagynyomású impregnáló sókat nyomnak a fa belső szerkezetébe egy ipari nyomókamrában, így a kezelt fa magas nedvességtartalommal bír az eljárás végén, és nagyon lassan szárad. Ezért a nyomással impregnált fa sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, különösen a tipikus zöldes, vöröses, kékes vagy szürkés színű. A fa felületén gyakran lehetnek apró szürke / zöldes / fehér foltok. Eleinte gyakran penésznek minősül. Legtöbbjük ártalmatlan sókristály, amely a felszínen fa gyantás komponenseivel kombinálódik. Ezek a pontok végül eltűnnek és felismerhetetlenné válnak. A felszínen lévő sókristályokat a gondos nyomásos impregnálás minőségi jellemzőjének tekintik. A nagyobb fekete pontok már valóban penészgé válhatnak, ami könnyen előfordulhat impregnált fa beltéri tárolásakor vagy elégtelen szellőzés mellett. A mechanikus tisztítás gyakran elegendő azok eltávolításához. Súrolja az erősen érintett területeket háztartási klórtisztítóval. A penész pöttyök csak a fa felületén vannak, és a nyomással impregnált fa teljesen természetes tulajdonságai.

Összeszerelés előtt az alkatrészeket kívülről és belülről mélyhatású alapozóval (megelőzés elleni védelem a kiégés és a penész ellen) kell kezelni. A végső bevonáshoz használjon időjárásnak ellenálló, jó fizikai tulajdonságokkal rendelkező foltot a belső térben, amely megvédi a fát a nedvességtől és a napfénytől. A faimpregnálószernek egyszerre kell víztaszítónak, fényállónak és nedvességállónak lennie. Győződjön meg arról, hogy a fa impregnálószer elegendő szín pigmentet tartalmaz, különben a fa elszürkülhet. Ne használjon lakkot! Kérjen részletes tanácsot egy speciális festékkereskedőtől a természetes tűlevelű fa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó munkamenetét. Vigyen fel egy másik réteget a tökéletes szárítás és szellőzés után. Az alapos favédelem alapvetően befolyásolja a fatermék élettartamát !!

Alapvető funkciók:

 • gazdag termés az ideális mikroklímának köszönhetően
 • azonnali szellőzés két szellőzőablakon keresztül
 • plexi üvegezés
 • design fenyőfa vastagsága 22 mm
 • a fát nyomás ellen impregnálással - zöldes színnel kezelik
 • belső tér geotextíliákkal
 • rendkívül gyors összeszerelés
 • külső méretek 60 x H 120 x H 90 cm
Értesítés:
 • szétszerelt állapotban szállítjuk a terméket
 • a képen látható termék tartalmazhat opcionális kiegészítőket vagy elemeket, amelyeket az alapcsomag nem tartalmaz
 • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú otthoni használatra szolgál

A csomag méretei:

 • csomag 129 x 121 x 61 cm / 35 kg

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Melegágyak
Súly: 35 kg
Szín: fa színu
Mélység: 120 cm
Építőanyag: drevo
Szélesség: 60 cm
Magasság: 90 cm
Beépített terület: 1,96m2
Szűrési paraméter: Mélység: 100 - 150 cm
Paraméter a szűréshez:szélesség: 50 - 100 cm
Paraméter a szűréshez: magasság: 60 - 90 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: