Ügyfélszolgálat:info@jeza.hu

Magaságyás LANITPLAST POTTING4 (S7230)

Kód: LG2401
Ft32 800 / db Ft27 107 ÁFA nélkül
Raktáron (15 db)
Szállítási lehetőségek

Magaságyás, szé 40 x m 40 x ma 27 cm, fenyőfa 22 mm, nyomás impregnálás.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LANITPLAST POTTING emelt ágya tökéletes megoldást kínál gyógynövényeinek vagy virágainak elhelyezésére. Virágok, gyógynövények, zöldségek, mindet szabadon elhelyezheti gyakorlatilag bárhol a kertben. A virágágyás természetes kialakítású, 22 mm vastag fenyőprofilokból készül, így mindenképpen alkalmazkodik kertjéhez. A fát nyomás impregnálással kezelik a penész ellen, azonban azt javasoljuk, hogy a kültéri fa megfelelő felületkezelésével kezelje (az Ön választása szerint). A virágágyásnak alja van. A talaj emelt ágyba történő rétegezésekor javasoljuk a talaj szerkezetének a növényekhez való igazítását.

Fa felületkezelése
A gyártás során nyomással impregnált fa kerül fehasználásra. Ez egy nagyon hatékony és környezetbarát módszer a fa védelmére. A hígított impregnáló sókat nagynyomású ipari nyomókamrában nyomják a fa belső szerkezetébe, így a kezelt fa magas nedvességtartalommal bír e folyamat végén, és nagyon lassan szárad. Ezért a nyomással impregnált fa sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, különösen a tipikus zöldes, vöröses, kékes vagy szürkés színű. A fa felületén gyakran lehetnek apró szürke / zöldes / fehér foltok. Gyakran ezeket a foltokat először penésznek minősítik. Legtöbbjük ártalmatlan sókristály, amely a felszínen a fa gyantás komponenseivel keveredik. Ezek a foltok idővel nyom nélkül eltűnnek. A felületen lévő sókristályokat a helyes nyomásos impregnálás minőségi jellemzőjének tekintik. A nagyobb fekete pontok már valóban penészgé válhatnak, ami könnyen előfordulhat impregnált fa beltéri tárolásakor vagy elégtelen szellőzés mellett. A pontok egyszerűen eltávolíthatók a fa egyszerű súrolásával. Súrolja erősen az érintett területeket klór tartalmú háztartási tisztítószerrel. A pontok a csak a fa felületén jelentkeznek, és ez a nyomással impregnált fa teljesen természetes tulajdonsága.

Összeszerelés előtt az alkatrészeket kívülről és belülről mélyhatású alapozóval, megelőzendő a penész kialakulását, kell kezelni. A végső felületkezeléshez használjon időjárásálló, jó fizikai tulajdonságokkal rendelkező festéket a belső térben, amely megvédi a fát a nedvességtől és a napfénytől. A bevonatnak egyszerre kell víztaszítónak, fényállónak és nedvességállónak lennie. Győződjön meg arról, hogy a festéknek elegendő színpigmentje van, különben a fa elszürkülhet. Ne használjon lakkot! Kérjen részletes tanácsot festékszakkereskedőtől a természetes puhafa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó használati utasításait. A tökéletes szárítás és szellőzés után vigyen fel egy második réteget. Az alapos favédelem alapvetően befolyásolja a termék élettartamát.

Alapvető funkciók

 • természetes fenyőfa kialakítása
 • a fát a penész ellen nyomás impregnálással kezeljük - zöldes színű
 • profilvastagság 22 mm
 • a virágágyásnak alja van
 • rendkívül gyors összeszerelés
 • külső méretek szé 40 x m 40 x ma 27 cm

Értesítés

 • összecsukott állapotban szállítjuk a terméket
 • a képen látható termék tartalmazhat opcionális kiegészítőket vagy elemeket, amelyeket az alapcsomag nem tartalmaz
 • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú otthoni használatra szolgál

A csomag méretei

 • csomag 40 x 40 x 27 cm / 15 kg

  Kiegészítő paraméterek

  Kategória: Fa emelt virágágyások
  Súly: 15 kg
  Szín: fa színu
  Mélység: 40 cm
  Építőanyag: drevo
  Szélesség: 40 cm
  Magasság: 27 cm
  Beépített terület: 0,16m2
  Szűrési paraméter: Mélység: 0 - 50 cm
  Paraméter a szűréshez:szélesség: 0 - 50 cm
  Paraméter a szűréshez: magasság: do 30 cm

  Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

  Ezt a mezőt ne töltse ki:

  Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

  Ezt a mezőt ne töltse ki: