Ügyfélszolgálat:info@jeza.hu

LEGI ESTRAGON Kerti üvegház 8 x 3 m, 4 mm Az üvegház mindkét elülső oldalán 30 575 HUF értékű polikarbonát előszerelése ingyenesen.

Kód: GA179979
Ajándék Ingyenes szállítás
Márka: LEGI
Ft448 800 / db Ft370 909 ÁFA nélkül
Raktáron (39 db)
Polikarbonát előszerelés az üvegház mindkét oldalán ?
Szállítási lehetőségek

Az LEGI ESTRAGON 8 x 3 m boltíves kerti polikarbonát üvegház cső alakú (jokle) acélszerkezetének köszönhetően ellenáll a szélnek és a hónak. Az üvegház 4 mm-es, UV-védelemmel ellátott, az egészségre nem káros polikarbonáttal van borítva. A hegesztett íveknek köszönhetően az üvegház nagyon könnyen összeszerelhető, és rögzíthető akár a földbe, vagy egy előre elkészített beton alaphoz.
doprava-na-skleniky-hu

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az LEGI ESTRAGON 8 x 3 m-es boltíves üvegház polikarbonát borítással, robusztus 20 x 20 mm-es tűzhorganyzott acélcsövekből (profilacél) készül. A horganyzott felület védi az üvegház szerkezetét a korróziótól. A profil kívül és belül is horganyzott. A hegesztett kötéseket cinkbevonattal kezelik. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően az üvegház tartós és robusztus szerkezet. Jól terhelhető (hó, stb.). Legfeljebb 100 kg / m2 súlyt is elbír, így magasabb tengerszint feletti területekre is alkalmas (500 m tengerszint feletti magasság felett).

Az üvegház üvegezése átlátszó, üreges (kamrás) polikarbonátból készül, 4 mm vastagságban. Az UV-védelemnek köszönhetően nem töredezik meg és nem sárgul. A polikarbonát tanusítottan nem káros az egészségre.

Fontolgatja, hogy 4 vagy 6 mm-es polikarbonátot használjon?

Természetesen a 6 mm-es polikarbonáttal az üvegház jobban bírja a környezeti viszonytagságokat, ugyanakkor a hőszigetelési tulajdonságai is körülbelül 20-30%-kal jobbak. A 6 mm-es polikarbonát ára 20%-kal magasabb. Ennek ellenére, hacsak nem hegygerincen él, és üvegházában nagyon igényes növényeket termeszt, akkor legtöbbször elegendő a 4 mm-es üvegezésű változat.
hodnoceni-sklenik-hu

Paraméterek: LEGI Estragon
Szélesség 3 m
Magasság 2 m
Hosszúság 6 m
Üvegezés Polykarbonát Palram Sunlite 4 mm
Tömeg 108 kg
UV-védelem IGEN (egyoldalú)
Építőanyag Cső alakú (profilacél) tűzhorganyzott acél
Az ívek távolsága 67 cm
Profilvastagság 0,7–0,85 mm
Profil mérete 20 x 20 mm
Bejárati ajtó 2 db egyszárnyú csuklós ajtó (üvegház járható)
Ajtó szélesség x magasság 85 x 180 cm
Első szellőzőablak 2 db (1 db mindkét oldalon - 36 x 84,5 cm) - összecsukható
Tetőablak Vásárolható ITT  
Automatikus nyitók Vásárolható ITT 
Akasztókészlet üvegházi kúszónövényekhez Vásárolható ITT
Rögzítési lehetőségek A talajba temetéssel, vagy szilárd alapokhoz való rögzítéssel
Garancia 10 év a polikarbonátra, 5 év a vázszerkezetre

Az LEGI Estragon üvegház egyéb változatai ITT.

Az üvegházi frontok előszerelése

A LEGI üvegházak esetében használhatja a frontok előszerelési szolgáltatását, amely magában foglalja a polikarbonát, ajtók és ablakok teljes telepítését. Az előszerelés körülbelül 30% -kal csökkenti az üvegház összeszerelési idejét.

Az előszerelést változatokban rendelheti meg szellőztető szalag nélkül és telepítésével az üvegház mindkét oldalán (maga a szalag szerepel a szolgáltatás árában). Nagyon ajánljuk a szellőztető szalag felszerelésének lehetőségét - a szalag megakadályozza a szennyeződések behatolását, és ezáltal meghosszabbítja a polikarbonát szabványon felüli élettartamát.

Ezeket a kiegészítő szolgáltatásokat a "Válasszon pótdíjt" menüpont segítségével vásárolhatja meg, amely a fenti "Kosárba" gombon található.

Az üvegház elejének ragasztása mellett ajánlatos az üvegház hosszanti oldalát szellőztető szalaggal lefedni. Ezeket csak az üvegház összeszerelésekor lehet lezárni. Ezért ne felejtsen el vásárolni egy extra 1 csomag szellőztető szalagot (hossza 33 m) csak erre a célra.

Összeszerelés

Az üvegház rögzítése kétféle módon lehetséges - a földbe temetve, vagy beton alaphoz rögzítve. A talajba történő rögzítés esetén az átfedő profilok az említett alapozási profilig vannak a talajba temetve. A kitermelt föld elegendő a betemetéshez, ill. használható még homok és más szilárdító adalékanyagok is. Beton alaphoz történő rögzítés esetén a betemetésre szánt profilokat nem használják. Az üvegház íveinek egyes végeit az ún. szögprofilok rögzítik (nem tartozékok).

A hozzá tartozó rögzítőrendszernek és profiloknak köszönhetően az egyik legegyszerűbben felépíthető üvegházról beszélünk. Az LEGI Estragon üvegház előnye a összeszerelt állapotban szállított első és hátsó felület. Az üvegház felállítása két ember számára nagyjából egy napot vesz igénybe. A kivitelezés technikailag nem igényes, de a szerkezet robusztussága és a polikarbonát vágás pontossága miatt viszonylag több időt vesz igénybe. A szerelési útmutató innen tölthető le: Szerelési útmutató LEGI Estragon

Csomagolás

Minden szállítmány egy profilcsomagból és megfelelő számú, 6 × 2,1 m méretű polikarbonát lemezből áll. Egy darab lemezt mindig az első és hátsó részek kitöltésére használnak, míg a többi lemez az ív letakarására szolgál.

Az különböző hosszúságú üvegházak csomagtartalmát az alábbi táblázat foglalja össze.

Üvegház méretei Táblák száma  Súly
4 x 3 m 3 db 84 kg
6 x 3 m 4 db 108 kg
8 x 3 m 5 db 132 kg

banner_prislusenstvo_skleniky_hu

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Íves polikarbonát üvegházak
Jótállás: 10 év polikarbonát + 5 év építés
Súly: 75 kg
Hoszaság: 8 m
Üvegház hossza (kategorizálás): Külön (od 751 cm)
Ajtó: 2x egyszárnyú zsanérok
Szín: ezüst
Alumínium/acél profilvastagság: 0,7–0,85 mm
Építőanyag: acél - horganyzott acél
Üvegező anyag: sejtes polikarbonát
Modell vonal: Estragon
Üvegezés: Polykarbonát 4 mm
Tetőablak: Vásárlási lehetőség
Szélesség: 3 m
Az ajtó szélessége: 0,85 m
Üvegház szélesség (kategória): 300 cm
Ajtómagasság: 1,8 m
Szélvédő- méretek: 36x84,5 cm
Profil mérete: 20x20 mm
Az ívek távolsága: 0,67 m
Rögzítési módszerek: Szilárd alapon, A földbe temetve
A szomszéd szúr: Térbeliség, Robusztusság, Könnyű telepítés
Tervezési forma: Oblúková konštrukcia
Tetőterhelés max.: 100 kg/m2

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: