Ügyfélszolgálat:info@jeza.hu

Kerti palánk BRICKS 120 x 15 cm, szürke (csatlakozóval és szögekkel)

Kód: MHEU5000164
Ft7 900 / db Ft6 529 ÁFA nélkül
Kiszállítás 24 órán belül (9 db)
Szállítási lehetőségek

Az újrahasznosított anyagból készült dekoratív kerti palánk 120 cm hosszú és 15 cm magas, kiválóan alkalmas pázsit, virágágyások, kerti utak vagy pihenőhelyek elválasztására a kertben. A rugalmas, újrahasznosított anyag nagyon hosszú élettartammal rendelkezik, és kiválóan képes a kívánt ívre formálni. A készletben 3 szög és 1 csatlakozó található.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A BICKS dekoratív palánk 120 cm hosszú és 15 cm magas. Könnyen formázható és gyakorlatilag elpusztíthatatlan. Dekoratív megjelenésének köszönhetően nem csak modern kertekbe, parkokba, hanem magányos fák szegélyének is alkalmas.

Kerti palánkok használata

El kell különíteni a különböző területeket a kertben? Az ideális segítő a kerti palánk, amely könnyen felszerelhető és ellenáll az időjárás változásainak. A palánkok megakadályozzák a talaj kiúszását a virágágyásokból és a növények túlszaporodását a meghatározott helyen kívül. A virágágyás vagy ösvény leválasztása a pázsittól megkönnyíti a kerti gépekkel történő fűnyírást és megkönnyíti a gyomlálást. A Bricks palánk nagyon rugalmas, és ideális íves kertekhez.

BICKS palánkok tulajdonságai

 • dekoratív szegély
 • rugalmas és tökéletesen formázható a kívánt formának megfelelően
 • egyszerű összeszerelés
 • rendkívül tartós és erős
 • fagyálló és ellenáll az időjárási viszonyoknak
 • újrahasznosított anyagból készült, ezért környezetbarát

Hogyan készülnek a dekoratív palánkok?

A Bricks egy sor környezetbarát kerti palánk, amely újrahasznosított gumiból készül, amely fenntartható forrása az újrahasznosított személygépkocsi- és teherautó-abroncsoknak, amelyeket a szemétlerakóból leraknak. A gumimorzsát a használt abroncsokról gyűjtik össze, és hasznos termékekké alakítják a kertben. A guminak köszönhetően a szegélyek rugalmasak, tartósak bármilyen időjárásban, beleértve az extrém meleget vagy extrém hideget is. Nem veszíti el és nem változtatja meg a színét az évek során.
grafika-multyhome-HU

Kerti palánk beépítése

A szegélyeket a tereppel egyidejűleg is felszerelheti, vagy egy részét kilógva hagyhatja. A szegélyek lerakása előtt tanácsos levágni a szegélyezni kívánt területet. Ily módon levágja a növények gyökereit, amelyek a szélek alatt növekedhetnek, és egyúttal kijelöli azt a helyet, ahová a palánkokat helyezi, és hogyan alakítja őket.

Mindegyik palánk 120 cm hosszú, és igény szerint a kívánt hosszra vágható. Rögzítse a burkolatot a padlóhoz csapokkal. 1-nél több díszítés esetén használja a készletben található csatlakozót a két rész összekapcsolásához. Ha a szegélyt alakítja, fokozatosan helyezze el a tűket a szélétől, hogy a szegély jobban meghajoljon.

36586-1

A megfelelő kiegészítők

Magukon a palánkok kívül kerti textíliákat is használhat a fektetéshez. A leggyakoribb típusok közé tartozik a geotextília és a nem szőtt agroszövet. A textíliák leggyakrabban elválasztó rétegként szolgálnak, ami megakadályozza a gyomok növekedését is. A textíliák nem penészednek vagy rothadnak. A kerti textíliák a járdaszegély alá kerülnek beépítésre, rögzítésüket a szegélyen keresztüli rögzítőcsapok biztosítják. A kerti szövet választja el az alsó réteget, amely talajból készül, és a felső réteget, amely általában talajtakaró kéregből, díszkövekből, járólapból stb.

Paraméterek

 • plank hosza: 120 cm
 • horgonycsapok: 3 darab 
 • csatlakozó: 1 darab
 • szin: szürke
 • anyag: újrahasznosított gumi

Csomagolás és szállítás módja

A terméket normál csomagszállítással szállítjuk Önnek, és úgy csomagoljuk, hogy a szállítás során ne sérüljön meg. Maga a csomagolás módja a megrendelt darabok számától és a rendelés egyéb tételeitől függ. Nagyobb darabszám esetén a széleket raklapon, raklapszállítással küldjük.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Műanyag palánkok
Jótállás: 24 hónap
Súly: 3.9 kg
Szín: szürke
Modell vonal: Bricks
Magasság: 15 cm
Hossz: 120 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: