Ügyfélszolgálat:info@jeza.hu

Gumi csempe Cosmopolitan 30 x 30 cm, szürke

Kód: MHEU5100184
Ft1 980 / db Ft1 636 ÁFA nélkül
Kiszállítás 24 órán belül (100 db)
Szállítási lehetőségek

Cosmopolitan gumi teraszlap elegáns kivitelben, szürke színben. Újrahasznosított gumiból készült, amely nagy ellenállást és hosszú élettartamot garantál. A csatlakozási rendszernek köszönhetően az összeszerelés nagyon egyszerű. Mérete 30 x 30 cm.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A csempe teraszok, erkélyek és kertek burkolására szolgál. A termék optimális üzemi hőmérséklete -30 °C és +30 °C között van. A termék könnyen tisztítható és karbantartható. A burkolat vízszintesen és függőlegesen is lerakható.

Termék leírása

Új csempét keres erkélyére, teraszára vagy kertjére? A Cosmopolitan csempék újrahasznosított gumiból készülnek. Ez az anyag nagy ellenállást és hosszú élettartamot garantál. A csempe használható teraszon, pavilonon, erkélyen stb. A csempe aljáról a sík felületek nem károsítják a vízszigetelést a lefektetett helyen. Nem kell további szövetet tenni a szigetelés és a csempe közé, mert az anyag penészt okozhat.

Összeszerelés

A padlót néhány óra vagy egy délután alatt lefektetheti – ez attól függ, hogy mekkora területet fog lerakni. A csempe praktikus hornyokkal rendelkezik, amelyek a felesleges víz elvezetésére szolgálnak. Ennek köszönhetően a víz nem gyűlik össze a csempe és az aljzat között, és nem képződik penész. A csempe aljáról sík felületek nem károsítják a terasz vízszigetelését. A szigetelés és a csempe közé nem kell másik szövetet behelyezni. A csempe rögzítése oldalsó összekötő horgokkal, ún a Quick-Click rendszer segítségével.

                                             

A Cosmopolitan csempék előnyei

 • Modern és környezetbarát burkolat a teraszra és az erkélyre
 • 100%-ban újrahasznosított gumiból készült
 • Időtlen, elegáns minta
 • A termék könnyen tisztán tartható
 • Tartós és erős - időjárásálló, fagyálló - sok évig tartós
 • Két lehetőség a minta elrendezésére
 • Az alak testreszabásának lehetősége

3517779-4

Paraméterek

 • Csempe méretei: 30 cm x 30 cm
 • Vastagság: 1,5 cm
 • Forma: négyzet
 • Rögzítés módja: Quick-Click rendszer
 • Szín: szürke
 • 1 m2-enként 11,11 csempe szükséges

Hogyan készülnek a csempék?

A Cosmopolitan egy sor környezetbarát kerti csempe, amelyek újrahasznosított gumiból készülnek, és fenntartható forrásból származnak újrahasznosított személygépkocsi- és teherautó-gumikból, amelyeket leraktak. A gumimorzsát a használt abroncsokról gyűjtik össze, és hasznos termékekké alakítják a kertben. A guminak köszönhetően a futófelületek rugalmasak, tartósak bármilyen időjárásban, beleértve az extrém meleget vagy extrém hideget is. Nem veszíti el és nem változtatja meg a színét az évek során.
grafika-multyhome-HU

Csomagolás és szállítás módja

A terméket normál csomagszállítással szállítjuk Önnek, és úgy csomagoljuk, hogy a szállítás során ne sérüljön meg. Maga a csomagolás módja a megrendelt darabok számától és a rendelés egyéb tételeitől függ. Nagyobb darabszám esetén a széleket raklapon, raklapszállítással küldjük.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Külső gumi burkolat
Jótállás: 24 hónap
Súly: 0.7 kg
Szín: szürke
Modell vonal: Cosmopolitan
Szélesség: 30 cm
Arc: négyzet
Csatlakozási mód: zárak
Hossz: 30 cm
Útburkolat típusa: radír
Vastagság: 1,5 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: