Fóliasátor 3,0x6,1 m - 35 mm - 70658EU

Kód: LG1555
Ingyenes szállítás
Márka: Shelterlogic
Ft205 500 / db Ft169 835 ÁFA nélkül
Raktáron (22 db)
Szállítási lehetőségek

Prémium amerikai fóliasátor, s 300 x h 610 x m 240 cm, terület 18,3 m2.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Gyártó - ShelterLogic Corp., USA

Minőségi fóliasátor. Ideális a szaporításhoz, vagy a termelési szezon meghosszabbításához a kertben. Minőségi termék az amerikai ShelterLogic cégtől. A ShelterLogic cég az egyik legismertebb ponyva gyártók közé tartozik a világpiacon.

A fóliasátort két fontos előny jellemzi:

  1. Masszív szerkezet 35 mm átméreti acél csövekből készült. Az acél csövek felülete ellátott por bevonattal, ami anti korróziós védelmet biztosít. A masszív szerkezet (SHELTERLOCK® 3x STEEL STABILIZERS összekötő rendszer) nem hasonlítható össze az átlagos, extrémen olcsó ászijai termékekkel, amelyek túlterhelték a cseh piacot.
  2. Speciális, termesztéshez szolgáló 3 rétegű átlátszó fólia / PE fólia (155 g/m2), amely jellemző egy különleges eljárással, amely optimális mennyiségű UV sugarat ereszt át, amely olyan szükséges a zöldség termesztéséhez. A fóliaszerkezete fényáteresztése egyenletes a fóliasátor teljes területén, ugyanakkor hő szigetelő – a reggeli fagyoktól megvédi a palántákat, délben pedig megakadályozza a túlmelegedést. A fólia vízálló. A fólia rácnyik (Ratchet Tite™) segítségével szilárdan rögzített. Cipzár segítségével zárható belépő nyílás. A hátsó, és az elülső részen található nyílások biztosítsák a kényelmes szellőzést. A gördülő oldalsó falak biztosítsák a további szellőzést (EasyFlow™).  A csomag tartalmazza a rögzítő csavarokat a hatékony rögzítéshez.

Egyszerű összeszerelés, a fóliasátor összeszerelése kb. 2 órát vesz igénybe, a fóliasátor utóbbi kezelése egyszerű, két ember képes erre.

Rövid leírás

  • külső méretek szélesség 300 x hossz 610 x magasság 240 cm
  • belépőnyílás méretei szélesség 100 x magasság 190 cm
  • fal magasság 190 cm
  • polietilén fólia 155 g/m2
  • tömeg 68 kg

A ShelterLogic ponyva – fólia élettartama
A fólia, háromrétegű, szövött polietilén (155 g/m2) felhasználásával készült. A ponyva felülete természetesen részben UV szűrő, mint két oldala ellátott UV filterrel, amely védi a ponyvát a fény csapadékkal szemben. A minőségi ponyva csökkenti az esetleges szakadás kockázatát. A ponyva szilárd és termikusan stabil. Közép Európában a ponyva élettartama körülbelül 4 - 5 év, azonban lehet sokkal hosszabb, ugyanakkor sokkal rövidebb. Az élettartamát nagyban befolyásolják a külső hatások, mint mondjuk a fény csapadék (az intenzíven napsütött területen a ponyva élettartama rövidebb, mint a kevésbé napsütött területeken), időjárási viszonyok, (elsősorban a szél sebessége) légszennyezés (exhaláció, kiporzás, az eső sav tartalmaz adott területen). Az említett negatív külső hatások nagyban befolyásolják - rövidítik a polietilén ponyva élettartamát. Az élettartamhoz vonatkozó információk csak olyan esetben érvényesek, ha a ponyva rögzítése a szerkezetre a szerelési útmutató alapján történt.

Lapra szerelt kivitelben – 1 csomag – méretei 111 x 51 x 24 cm / 68 kg

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ponyvás üvegházak
Súly: 68 kg
Hoszaság: 6,1 m
Üvegház hossza (kategorizálás): Nagy (501 - 750 cm)
Ajtó: ponyva
Szín: fehér
Építőanyag: acélcsövek - átmérő 35 mm
Szélesség: 3,0 m
Az ajtó szélessége: 1,0 m
Üvegház szélesség (kategória): 300 cm
Magasság: 2,4 m
Ajtómagasság: 1,9 m
Beépített terület: 18,3 m2

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: