Ügyfélszolgálat:info@jeza.hu

Egy jobb környékért

Küldetésünk a Föld szomszédságának javítása. Merítsen ihletet azokból a tevékenységekből, amelyekről gondoskodunk szomszédainkról és szomszédságunkról, amelyekre mindig találunk időt. Köszönjük minden szomszédunknak, akik tisztelettel bánnak környezetükkel és természetükkel.
 
 
 
 
2020-ban részt vettem a környék takarításában a szomszédságban égisze alatt Tisztítsuk meg Csehországot  a  cserkészekkel együtt a a Dél Kereszt - ről, akik nagyon jó munkát végeztek. Ezt nagyon köszönjük nekik. Együtt 750 kg hulladékot találtunk a Pilsen Krkavce környéki erdeinkben.
 

Jeza-uklid

 


Logo-sazime-stromy

Anyagilag támogatjuk a Fákat ültetünk kezdeményezést, amelynek küldetése, hogy felhívja az emberek figyelmét arra, hogy egyszerű módon sok jót tehetünk a természetért - együtt fákat és bokrokat ültetünk oda, ahol a legnagyobb szükség van rá.  A 2014 év  óta 12 178 fát és 11 165 bokrokat ültettek.


Van otthon felesleges doboza vagy csomagolóanyaga? Adj nekik egy második esélyt. Tagjai vagyunk a Reduca kezdeményezésnek, amely válaszutat kíván teremteni mindazok számára, akik úgy döntenek, hogy hulladékmentes háztartásban élnek, vagy keresik a hulladékcsökkentés módját. A hulladékmentes térképen 1735 ilyen hely található.


Logo-DOFE

Anyagilag támogatjuk a DOFE programot, amelynek küldetése, hogy lehetőséget biztosítson a 14 és 24 év közötti fiatalok számára a szabadidő tartalmas eltöltésére, és támogassa őket a függetlenség, az önbizalom, a jövőbeli foglalkoztatás és a társadalmi jólét felé vezető úton.