Bradas gyepszegély 9 m x 10 cm, barna

Kód: BROBFB0910
Ft2 090 / ks Ft1 727 ÁFA nélkül
Raktáron (1 ks)
Szállítási lehetőségek

Bradas műanyag fűszegély, 10 cm x 9 m, barna. Rugalmas kertészeti műanyag fűszegély hosszú élettartammal. A fűszegély alkalmas fűszegélyek és ágyások szegélyezésére.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Fűsáv perem Bradas ideális elem két kertészeti terület elválasztásához, például járdákhoz, mulcsozott ágyásokhoz vagy kavicsokhoz és fűszőnyeghez. A hullámos formájának köszönhetően könnyen alkalmazkodik bármilyen formához és könnyen telepíthető.

Kiegészítők, amelyek hasznosak

A peremek lerakása során a kerti textíliák használata ajánlott. A leggyakoribb típusok közé tartozik a geotextília és a nem szőtt mulcs textília. A textíliák általában elválasztó rétegként szolgálnak, amely megakadályozza a gyomok átnövését. A kerti textíliákat a perem alá kell telepíteni, és rögzítésüket a peremmel az önmagukkal rögzítő szögek biztosítják. a peremen keresztül. A kerti textília elválasztja az alsó réteget, amely a talajból áll, és a felső réteget, amelyet általában mulcsozó kéreg, díszkövek, járólapok stb.

Paraméterek

  • méret: 10 cm x 9 m
  • szín: barna
  • anyag: műanyag

Csomagolás és szállítás módja

A terméket csomagküldő szolgálattal szállítjuk, és úgy lesz csomagolva, hogy a szállítás során ne sérüljön. A csomagolás módja a rendelt darabszám és egyéb tételek függvényében változhat.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Gyep szegélyezése
Szín: barna
Anyag: műanyag
Dimenzió: 0,10x9 m

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: