Ügyfélszolgálat:info@jeza.hu

Benzinmotoros fűnyíró FIELDMANN FZR 4003-79BH, önjáró nélkül

Kód: FD50003997
Ft67 000 / db Ft55 372 ÁFA nélkül
Pillanatnyilag nem elérhető
Szállítási lehetőségek

Benzinmotoros fűnyíró Fieldmann önjáró nélkül, négyütemű motoral OHV 79 cm3, 1.3 kW motor teljesítményel, 40l  fűgyűjtő kosár kapacitással. Vágási szélesség 40 cm, műanyag házzal.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Benzinmotoros fűnyíró Fieldmann FZR 4003-79BH önjáró nélkül, kiváló megoldás pázsitjának karbantartására, ha megfizethető áron, kiváló minőségben és kényelemmel rendelkező fűnyírót keres.

Motor

A benzines fűnyíró egy jól bevált négyütemű motorral van felszerelve, 79,8 cm3 űrtartalommal, OHV szelepsorral és 1,3 kW teljesítménnyel. A motor teljesítménye és a 40 cm-es vágási szélesség akár 650 m2-es területek nyírására is alkalmassá teszi ezt a fűnyírót.

Előnyök

A kések a műanyag házban találhatók. A vágási magasság 3 pozícióba állítható 25/40/55 mm-ben a kereket a megfelelő furatba csavarva. A 40 l-es fűgyűjtő kosár megakadályozza a por átjutását és elegendő fű fér el benne. A fűnyírót az alacsony tárolási igény miatt is értékelni fogja, ami minimálisra csökkenti a fűnyíró összecsukható fogantyúja.

Részletes információk, beleértve az egyéb műszaki jellemzők is, találhatók a használati utasításban a kapcsolódó fájlokban.

Ha nem biztos abban, hogy melyik fűnyíró a megfelelő az Ön számára, merítsen ihletet blogunkon "Tanácsot adunk az ideális kerti fűnyíró kiválasztásához"

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Benzines fűnyírók
Súly: 17.5 kg
Kategória: HOBBY
Üzemanyag: ólommentes benzin, min. 95 oktánszámú
Motor: FWT1P52FA
Tápegység: Benzines
Vágási magasság állítás: 3 pozíció - minden kereket külön
Olajtartály kapacitása: 0,6 l
Üzemanyagtartály kapacitás: 1 l
Jármű: jármű nélkül
Indulás: Húzással
Kaszálási szélesség: 400 mm
Motor lökettérfogat: 79,8 cm3

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: