Ügyfélszolgálat:info@jeza.hu

AKU fűnyíró RYOBI OLM1833B

Kód: RY5133004305
Ft95 200 / db Ft78 678 ÁFA nélkül
Raktáron (>1000 db)
Szállítási lehetőségek

A könnyű RYOBI 18 V-os, akkumulátoros kerti fűnyíró 35 literes kosárral és 33 cm-es vágásszélességgel segíti Önt abban, hogy a pázsit tökéletesen nyírva maradjon. Könnyedén alakíthatja át a fűnyírót talajtakaró fűnyíróvá - a csomag tartalmazza a mulcsozó éket is. Ez a modell a One Plus™ sorozathoz tartozik, akkumulátor és töltő nélkül szállítjuk.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A RYOBI OLM1833B 18V LI-ION akkumulátoros fűnyíróval a pázsit karbantartása az egyik legnépszerűbb kerti tevékenységgé válik. A fűnyíró könnyen átalakítható mulcsozó fűnyíróvá, amikor csak a fűgyűjtő kosarat kell kivenni, behelyezni és rögzíteni a csomagban található mulcsozó éket. Különösen alkalmas olyan helyekre, ahol nincs hozzáférés az elektromos áramhoz, vagy ha nem kívánja kezelni a tápkábelt.

Motor

A fűnyírót 18 V-os villanymotor hajtja, amely 4400 min -1 motorfordulatszámot ér el. Ennek a fűnyírónak az az előnye, hogy a fűnyírómagasság rendkívül egyszerűen állítható öt pozícióval, amelyek a fűnyíró első kereke felett található karral állíthatók be.

3 az 1-ben verzió

A fűnyírás, összegyűjtés és hátsó kiürítés a kukába minden fűnyíró alapfelszereltsége. A mulcsozási funkció lehetővé teszi a lekaszált fű kíméletes aprítását, majd szétszórását, amely azután visszakerül a talajba, ahol természetes műtrágyaként működik.

Előnyök

 • A RYOBI akkumulátoros fűnyírót nagyon könnyű kezelhetőség és kiváló minőségű feldolgozás jellemzi.
 • A fűnyíró több szinten képes nyírni a füvet, köszönhetően a fűnyírási magasság egyszerű, 5 fokozatú beállításának 25-65 mm között.
 • Az összecsukható műanyag gyűjtőkosár kiváló minőségű, 35 l-es nejlonnal kombinálva kosártöltésjelzővel van felszerelve.
 • Az EasyEdge™ fűfésűvel közvetlenül a kert széléig vághat
 • A mulcsozó éket be lehet illeszteni a kaszába, majd a kaszát mulcsozásra lehet használni.
 • A 330 mm-es fűnyírási szélességet kiváló minőségű, speciálisan kialakított kaszálókés biztosítja.
 • Ergonomikus fogantyúforma három magassági pozícióval minden felhasználó számára.
 • Természetesen a fűnyírónak van egy összecsukható fogantyúja a kényelmesebb munkavégzés és a könnyebb tárolás érdekében.

One Plus ™

A fűnyíró a One Plus™ sorozathoz tartozik, ahol egy akkumulátort elhelyezhet a kerti szerszámaiban használt szerszámokba - fűnyírók, féligvágók vagy lombfúvók, de a műhelyben is - köszörűk, fúrók vagy egyenes fűrészek.

Ezt a modellt akkumulátor és töltő nélkül szállítjuk. A legjobb teljesítmény és ergonómia érdekében 4 Ah-s lítium+ akkumulátor használatát javasoljuk. A töltőt és az akkumulátort könnyedén beszerezheti webáruházunkban, akár egyenként, akár előnyösebben szettben.

Csomag tartalma

 • AKU fűnyíró
 • Fűgyűjtő kosár
 • Mulcs betét

A csomag része egy áttekinthető használati útmutató, amelyet a kapcsolódó dokumentumok között is letölthet.

Ha nem vagy biztos benne, melyik fűnyíró a megfelelő az Ön számára, merítsen ihletet blogunkon: "Tanácsot adunk az ideális kerti fűnyíró kiválasztásához"

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: AKU kaszák
Súly: 8.1 kg
Töltő tartozék: Nie
Tápegység: AKU
Feszültség: 18 V
Az elemek száma a csomagban: 0 ks

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: