Ügyfélszolgálat:info@jeza.hu

Fából készült kerti ház SOLID PAVEL 290 x 250 cm

Kód: LG1592
1 értékelés
Márka: Lanit Plast
Ft559 700 / db Ft462 562 ÁFA nélkül
Raktáron (1 db)

Faház, falvastagság 19 mm, külső méretek sz 290 x mély 250 cm, ház területe 7,27 m2.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A SOLID PAVEL fából készült kerti ház tökéletes tárolóhelyet kínál kerti szerszámainak. Ennek a modellnek két ablak van az ajtóba építve. Készletként szállítjuk kibontott állapotban. A kerti ház egy rönkház. Ez azt jelenti, hogy a nyelvvel és horonnyal ellátott fa profilokat a sarkoknál keresztbevágással kötik össze. A táblák vastagsága 19 mm.

Rövid leírás

 • falvastagság 12 mm
 • külső méretek szélesség 290 x hosszúság 250 cm
 • ház magassága 208 cm
 • fal magassága 180 cm
 • csuklós dupla ajtók szélesség 161 x magasság 167 cm
 • kész panelekből készült falrendszer
 • tető OSB lapokból (15 mm)
 • 2x ablak (plexi üvegezés)
 • nyomással impregnált penész ellen
 • tetőfedő filc tartalmazza
 • minden szükséges szerelvényt tartalmaz

  Fa felületkezelés
  A termék gyártása során nyomás alatt impregnált fát használtak. Ez egy nagyon hatékony és környezetbarát módszer a fa védelmére. A hígított impregnáló sókat nagy nyomáson, ipari nyomáskamrában préselik a fa belső szerkezetébe, így a kezelt fa a folyamat végén magas nedvességtartalommal rendelkezik és nagyon lassan szárad. Ezért a nyomás alatt impregnált fának sajátos jellemzői vannak, különösen a jellegzetes zöldes, kékes vagy szürkés szín. A fa felületén gyakran apró szürke/zöldes/fehér foltok lehetnek. Ezt gyakran először a penészgombák közé sorolják. Ezek általában ártalmatlan sókristályok, amelyek a fából származó gyantás összetevőkkel egyesülnek a felületen. Idővel ezek a foltok eltűnnek és felismerhetetlenné válnak. A felületen lévő sókristályok a gondos nyomásimpregnálás minőségi jelének tekinthetők. A nagyobb fekete pontok már valódi penészgombák lehetnek, amelyek könnyen kialakulhatnak, ha az impregnált fát zárt térben vagy kevés szellőzés mellett tárolják. Eltávolításukhoz gyakran elegendő a kefélés. Súrolja le az erősen érintett területeket klórtartalmú háztartási tisztítószerrel. A penészfoltok csak a fa felületén jelennek meg, és a nyomás alatt kezelt fa teljesen természetes tulajdonságai.A beépítés előtt minden alkatrészt mélyhatású alapozóval kell kezelni (megelőző védelem a kékülés és penészedés ellen) az alkatrészek külső és belső oldalán egyaránt. A végső bevonathoz időjárásálló, jó fizikai tulajdonságokkal rendelkező lakkot használjon, amely megvédi a fát a nedvességtől és a napfénytől. A máznak vízlepergetőnek, fényállónak és nedvességállónak kell lennie. Ügyeljen arra, hogy a lakkban elegendő színpigment legyen, különben a fa szürkévé válhat. Kérjen részletes tanácsot egy festékszakkereskedőtől a természetes puhafa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó által tett javaslatokat. A fa száradása és kiszellőztetése után vonja be újra. A fa alapos védelme nagyban befolyásolja a kertes ház élettartamát.

  Telepítés előtti tárolás
  A kerti ház minőségi fából készült, és kezeletlenül szállítjuk. Felhívjuk figyelmét, hogy az anyagcsomag nem vízálló. A fólia csak a fát védi a szennyeződésektől. Ezért a készletet a végső összeszerelésig száraz helyen, nem közvetlenül a földön, az időjárás (nedvesség, nap stb.) ellen védve tárolja! Ne tárolja fűtött helyen!

  A ház alapjai
  Kérjük, hogy a ház alapozásánál KIVÉTELES gondossággal járjon el. Az alapot úgy építse meg, hogy az alap teteje kb. 5 cm-rel a környező talaj fölé nyúljon. Az alapnak pontosan vízszintesnek és vízelvezetőnek kell lennie, hogy az alapgerendák vízszintesek legyenek. A talajjal való közvetlen érintkezés és a talajnedvesség gerendákba való bejutásának megakadályozása érdekében a gerendákat bitumenes kartoncsíkokkal (nem tartozék) kell alátámasztani. Az alapozás általában háromféleképpen történik:

  • szalag alapítvány
  • laza betonalapzat
  • betonlap

  Az alapozás tartóssága érdekében a következő legfontosabb előfeltételeket kell betartani:

  • az aljzat
  • négyzetesség
  • pontos sík

  Minőségi alapozással háza sok évig tartós fog maradni. Kérjen tanácsot, vagy készíttesse el az alapot egy szakértő építésszel.

  Engedély a ház építésére
  A szilárd alapozású faházakhoz a helyi hatóságoktól bizonyos engedélyek szükségesek lehetnek. Ezért mielőtt házat vásárolna, tájékozódjon az építési hatóságnál az építési engedély aktuális helyzetéről (építési helymeghatározás). Javasoljuk, hogy minden helyi hatóságnál tájékozódjon a ház építésének területén érvényes előírásokról, mivel a kertje területén a hatóságok különböző okokból korlátozhatják a ház építését. Ha a kertre (parcellára) bérleti szerződése van, akkor a tulajdonossal is meg kell állapodnia.

  Szállítási információk
  A házat egy teherautóra helyezik el, amely a lehető legközelebb megy az Ön által megadott címhez. A szétszerelt ház minden további kezeléséről (pl. az összeszerelés helyéről a kertbe, garázsba) a vevőnek kell gondoskodnia, a szállító nem gondoskodik a ház további mozgatásáról. A kirakodás során a vevő együttműködése szükséges. Különösen a nagyobb házak esetében kérjük, vegye előre figyelembe, hogy a csomagolt ház több raklapot is jelenthet, amelyek összsúlya több száz kg.

  További információ a termékről

  • a terméket szétszerelt állapotban szállítjuk.
  • a képen látható termék további tartozékokat vagy elemeket tartalmazhat, amelyek nem tartoznak az alapcsomaghoz.
  • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú, háztartási felhasználásra szánt termék

  Csomagolási méretek

  • raklap 1,16 x 2,60 x 0,37 m / 390 kg

  Kiegészítő paraméterek

  Kategória: Kert
  Súly: 390 kg
  Hosszúság (külső): 2,5 m
  Ajtó: kétszárnyú zsanérok
  Szín: fa színu
  A ház falvastagsága: 19 mm
  Tető vastagsága: 15 mm
  Ház anyaga: fa
  Építőanyag: drevo
  Modell vonal: Solid
  Tetőterület: 7,44m2
  Padló - a csomag része: Nem
  szélesség (külső): 2,9 m
  Az ajtó szélessége: 1,61 m
  Magasság (külső): 2,1 m
  Ajtómagasság: 1,67 m
  A házajtó magassága: 161 - 180 cm
  Falmagasság: 1,80 m
  A ház válogatása az ajtó oldala szerint (szélesség): 2,6 - 2,9 m
  Ház szűréshez (mélység / hossz): 2,5 m
  Üvegezés (csak üvegezés): Plexiüveg
  Beépített terület: 7,27 m2

  Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

  Ezt a mezőt ne töltse ki: