Akkus sövénynyíró EINHELL GE-CH 36/65 Li-Solo

Kód: EH3410960
Ft66 100 / ks Ft54 628 ÁFA nélkül
Raktáron (9 ks)
Szállítási lehetőségek

Az EINHELL által kínált akkumulátoros sövényvágó ollók két darab 18 V-os Power X-Change akkumulátorral vannak ellátva, hosszú hatótávolsággal és ergonomikus fogantyúval. Az alacsony súly és a 65 cm-es munkahossz könnyíti meg az élő sövények és bokrok formázását, vágását és nyírását. Ez a modell akkumulátorral és töltővel nem kerül forgalomba.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az Einhell GE-CH 36/65 Li-Solo akkumulátoros sövényvágó ollók erőteljes és vezeték nélküli eszközök, amelyek korlátlan szabadságot biztosítanak a kertben és otthoni felhasználásra.

Napájás

A Power X-Change család tagjaként tervezve, minden tölthető akkumulátor a rendszerben rugalmasan és korlátlanul használható a család munka- és kertészeti eszközeiben. Az akkumulátoros sövényvágó olló két darab 18 V-os akkumulátorral működik. Minden akkumulátor rendelkezik egy három LED-es akkumulátor állapotjelzővel, amelyen az aktuális töltöttségi szint egyértelműen látható a felhasználónak. A Power X-Change család minden eszközéhez felhasználhatók ezek az akkumulátorok.

Technikai adatok

A sövényeket, bokrokat és cserjéket akár 2700 vágási fordulattal per perc, és 720 milliméteres vágási hosszúsággal is könnyedén megvághatja. A pengék lapolvasott és gyémántcsiszolt acélból készültek, és a fém sebességváltó egyaránt kialakítva lett a hosszú élettartam érdekében. Az elforgatható fogantyúnak és az ergonomikus vékony első fogantyúnak mikrokapcsolóval könnyíti a munkát. Rendelkezésre áll egy praktikus gyűjtőtálca a levágott daraboknak. Az akkumulátoros sövényvágó ollókhoz alumínium pengék fedele tartozik, és a termék része egy ütésálló védőfedél a falra való felszereléssel, valamint egy strapabíró védőfedél a tároláshoz és szállításhoz.

Előnyök

  • Power X-Change családtag, szükséges 2 x 18 V-os akkumulátor
  • Lapolvasott és gyémántcsiszolt acélból készült pengék
  • Elforgatható fogantyú
  • Ergonomikus kis első fogantyú mikrokapcsolóval
  • Fém sebességváltó hosszú élettartam érdekében
  • Levágott darabok gyűjtőtálcája
  • Alumínium pengék fedele
  • Ütésálló védőfedél a falra való felszereléssel
  • Strapabíró pengék védőfedel a tároláshoz és szállításhoz

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Sövénynyírók
Jótállás: 24 hónap
Súly: 5.6 kg
Bar hossza: 720 mm
Tápegység: AKU
Csomag méretei (H x Sz x Ma): 117 x 23 x 20 cm
Fogak közötti távolság: 30 mm
Súly: 5,6 kg
Vágási hossz: 65 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: